bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,304.23 0.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.85 0.07%
bnb
BNB (BNB) $ 610.06 0.89%
solana
Solana (SOL) $ 143.96 1.58%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524179 0.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469709 1.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150146 0.52%

The Block’tan Yeni Bir Hamle

kripto haber sitesi the blocktan yeni bir hamle

Bir zamanların en büyük kripto para borsalarından birisi olan FTX, geçtiğimiz yılın sonlarına doğru iflas başvurusunda bulundu. Şirketin iflas başvurusunun ardından bazı kirli işleri de gün yüzüne çıktı. Bu noktada bazı iddiaların odağındaki kripto haber sitesi The Block cephesinden yeni bir hamle geldi.

The Block, Yeni İşten Çıkarmaları Duyurdu

Kripto haber sitesi The Block’un, FTX kurucu ortaklarından birisi olan ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried’den almış olduğu kredilerin ardından platformu istikrara kavuşturmak adına göreve getirilen geçici CEO Bobby Moran’ı da ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı.

Şirket tarafından yapılan açıklamada göreve geçici olarak getirilen CEO Bobby Moran’da dahil olmak üzere personelinin yüzde 33’ünün işten çıkartıldığı belirtildi. The Block’ta araştırmadan sorumlu başkan yardımcısı olan Lary Cermak, kripto ve Blockchain haber sitesinde Bobby Moran’ın yerini aldı.

Konu hakkında Twitter üzerinden bir açıklama yapan Cerman, kripto haber sitesinde geçirmiş olduğu 5 yıllık bir sürenin ardından CEO olarak görev alacağını ifade etti. Son olarak Axios tarafından yapılan bir paylaşımda da şirketin geçici CEO’sunun da aralarında bulunduğu çalışanların yüzde 33’ünün işten çıkartıldığı ifade edildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala