bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,627.78 1.42%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,020.23 1.65%
bnb
BNB (BNB) $ 579.16 1.83%
solana
Solana (SOL) $ 149.27 2.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523102 3.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.44204 2.47%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150888 3.85%

FTX’ten Avrupa’da Geri Ödeme Adımı

FTXin 145 Milyon Dolarlik Varligi Harekete Gecti2

İflas eden kripto para borsası FTX, yaklaşık 5 ay sonra Avrupa’da geri ödemeler için adım attı. FTX’in Avrupa birimi FTX EU, Avrupalı ​​yatırımcıların para çekme talebi yapabileceği bir web sitesini kullanıma açtı.

FTX Bitcoin ETFlerini Olumsuz Etkiledi1

FTX’in Avrupa Birimi Geri Ödemeler İçin Harekete Geçti

FTX, Avrupa’da geri ödemeler için harekete geçti. Finance Magnates’in haberine ilgili web sitesinin Kıbrıs Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından onaylandığı bildirildi. FTX Europe’un açıklamasında www.ftxeurope.eu’nun iflastan etkilenen müşterilere geri ödeme yapmaktan başka bir hizmet sağlamayacağı belirtildi. Gönderilen mailde FTX Eu kullanıcılarının fiat bakiyelerini talep edebileceği aktarıldı.

FTX EU, Avrupa ve Orta Doğu’da kullanılıyordu. Şirketin iflasından kaç kullanıcının etkilendiği tam olarak belli değil. FTX EU’nun Mart 2022’de kullanıma açıldığı göz önüne alındığında ise etkilenen kullanıcı sayısının çok fazla olmayabileceği ifade ediliyor. Kıbrıs düzenleyicisi, FTX EU’nun faaliyetlerini 9 Kasım’da durdurmuştu.

FTX Japonya birimi şubat ayında 50 milyon dolarlık para çekimine izin vermişti. FTX Japonya, ödemelerin Liquid borsası üzerinden yapılacağını bildirmişti. Borsanın bazı operasyonlara başlamayı planladığı da belirtiliyor.

29 Mart’ta FTX‘in alacaklılara müşteri kodları ve varlıkları ile ilgili bir mail gönderdiği ortaya çıkmıştı. FTX’in bildiriminde mahkemenin belirleyeceği son tarihe göre iddia ve kanıtların nasıl sunulacağı aktarılmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala