bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,869.31 3.07%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,993.25 5.67%
bnb
BNB (BNB) $ 562.00 4.72%
solana
Solana (SOL) $ 127.98 6.27%
xrp
XRP (XRP) $ 0.496408 3.09%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.431688 5.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.134158 6.06%

Kripto Borsası Okcoin NFT Pazar Yerini Duyurdu

kripto borsasi okcoin nft pazar yerini duyurdu

Dünyanın en hızlı büyüyen kripto para borsalarından birisi olan Okcoin NFT endüstrisine kendi pazar yerini kurarak giriş yaptı. Okcoin NFT pazar yeri, sıfır ücret ve sınırsız teklif imkanlarıyla dikkat çekiyor.

Kripto Borsası Okcoin Bir İlke İmza Attı

ABD merkezli kripto para borsası Okcoin eMerge Americas konferansında kendi NFT pazar yeri hizmetlerinin başladığını duyurdu. NFT pazar yeri duyurusu Okcoin CEO’su Hong Fang ve ünlü tenisçi Serena Williams ile birlikte yapıldı.

OKcoin NFT, yatırımcıların çalışmalarını ikincil satın alımlar için ücretlendirebileceği telif hakları üzerinde bir sınır olmayan birden fazla blok zincirinde NFT’lerin oluşturulmasını ve ticaretini sağlayan bir kripto para borsasının ilk NFT pazar yeri olarak öne çıkıyor. Bunun yanında Okcoin platformu lansmanın bir parçası olarak bir dizi özel NFT koleksiyonları çıkartacak ve bu NFT’leri satın alan kullanıcılara ücretsiz hediyeler dağıtacak. Şirketin bu hediyelerinin ilk olarak şu anda da açık olan pazar yeri bekleme listesinde bulunan kullanıcılara sunulacak.

kripto borsasi okcoin nft pazar yerini duyurdu 2

Okcoin marka danışmanı Randi Zuckerberg açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Okcoin’in kriptonun daha erişilebilir hale gelmesi için attığı adımlar hayati önem taşıyor. Okcoin NFT’ye danışmanlık yaparak, yeterince temsil edilmeyen grupların projelerini yükseltmek adına grup liderleriyle çalışacağımdan dolayı mutluyum.  

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala