bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,351.24 1.29%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,140.86 1.72%
bnb
BNB (BNB) $ 604.50 0.39%
solana
Solana (SOL) $ 143.39 0.57%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523478 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468297 0.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15053 1.56%

Kripto Borsası Bybit, Rusya Yaptırımlarına Katılmıyor

kripto borsasi bybit rusya yaptirimlarina katilmiyor

Ukrayna işgali sonrasında pek çok kripto şirketi, Rusya için yaptırım uygulama kararı almıştı. Singapur merkezli kripto para borsası Bybit ise bu yaptırım kararını uygulamamaya devam ediyor.

Bybit, MAS’ın Rusya Kararını Uygulamıyor

Singapur merkezli kripto para borsası Bybit, Singapur Para Otoritesi (MAS) tarafından kripto sağlayıcılarının bu konudaki yükümlülükleri hakkında yakın zamanda yapılan bir hatırlatmaya rağmen, Rus trader’lar için bir engel getirmeyi düşünmüyor.

Kripto borsası Bybit, şehir devletinin merkez bankasının bu hafta lisanslı kripto para ticaret platformlarının Rusya’nın Ukrayna işgaline devam etmesiyle birlikte, Rusya için uygulanan yaptırımlara katılmıyor. Şirketin ortaya çıkan son yazışmaları da Rusya’ya bir yaptırım uygulamayı planlamadığını gösteriyor.

kripto borsasi bybit rusya yaptirimlarina katilmiyor 2

Singapur tarafından getirilen önlemler nedeniyle Bybit’in Rusya’da kullanılamayacağını iddia eden çok sayıda sorunun ardından kripto para borsası açıklama yaptı. Bybit açıklamasında Dubai’de merkezi ve kaydı olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

Kripto kullanıcılarına konumlarına ve pasaportlarına göre ayrımcılık yapmadığımızı gerekli kurumlara birkaç sefer belirttik.

Bybit açıklamasında, kısıtlamaların sadece ABD, Singapur ve Çin’de olduğu gibi lisanssız vadeli işlemlere izin vermeyen yargı bölgelerindeki müşterileri etkileyebileceğini belirtti. Son olarak ortaya çıkan haberlere göre, Bybit ayrıca ekibinin tüm kullanıcılara platformuna eşit erişim sağlamak için mümkün olan her şeyi yaptığını ve fonlarının güvende olmasını ve en iyi ticaret deneyimine sahip olmalarını sağlamak için çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala