bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,051.63 2.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,133.27 5.35%
bnb
BNB (BNB) $ 586.01 2.83%
solana
Solana (SOL) $ 134.79 5.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506143 2.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451674 3.99%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.140668 5.97%

Joe Biden, Bankacılık Krizi Hakkında Açıklama Yaptı

joe biden bankacilik krizi hakkinda aciklama yapti

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden, geçtiğimiz haftalarda ABD’de yaşanan bankacılık krizi sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. Joe Biden, yaptığı açıklamada ABD’de yaşanan bankacılık krizi sonrasında yönetim olarak iyi bir iş çıkarttıklarını dile getirdi.

Biden: Bankacılık Krizini İyi Bir Şekilde Yönettik

ABD Başkanı Joe Biden, cuma günü yönetiminin, iki orta ölçekli bankanın iflas etmesinden sonra bir bankacılık kriziyle ilgili endişeleri ele alma biçimini savundu ve işlerin “normale dönmesinin” zaman alabileceğini ifade etti.

joe biden bankacilik krizi hakkinda aciklama yapti 2

Biden, Silicon Valley Bank ve Signature Bank’ın başarısızlıklarının ardından piyasaların ve genel kamuoyunun sakinleşmesinin biraz süre alabileceğini ancak bir çöküş görmediğini belirtti. Biden açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Bence oldukça iyi bir iş çıkardık. ABD vatandaşlarının tasarrufları güvende ve Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC), 250.000 dolarlık standart limitin üzerindeki mevduatları da tamamen sigortalamak için harekete geçti.

Bununla birlikte Biden, “Bankalar oldukça iyi durumda, Avrupa’da olup bitenlerin ABD’de olanların doğrudan bir sonucu olmadığını düşünüyoruz. Yani ortalığın sakinleşmesi biraz zaman alacak ancak ufukta bir çöküşün yaşanacağını görmüyorum.” ifadesini kullandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala