bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,976.95 0.02%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,118.51 0.64%
bnb
BNB (BNB) $ 578.23 0.66%
solana
Solana (SOL) $ 171.62 2.04%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522043 0.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482949 0.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153121 1.40%

Intel, Blockchain Teknolojisinin Geliştirilmesinde Katkıda Bulunacak

Intel Yeni Blockchain ve Özel İşlem Grubunu Duyurdu 2

Blockchain sektörü dev şirketleri kendisine çekmeye devam ediyor. Öyle ki kısa bir süre önce sizlerle Bitcoin madenciliği için özel ASIC işlemcisini geliştirdiğini paylaştığımız Intel, yeni bir haberle daha dikkatleri üzerine çekti. Şirket, resmi sitesi üzerinden Blockchain ve yeni özel işlem grubunu duyurdu.

Şirket yaptığı duyuruda, enerji verimli hızlandırıcılardan oluşan bir yol haritasıyla Blockchain teknolojilerinin geliştirilmesine katkıda bulunacaklarını açıkladı.

Intel Yeni Blockchain ve Özel İşlem Grubunu Duyurdu
Intel Kıdemli Başkan Yardımcısı Raja m. Koduri

Intel, Blockchain Sektörünü Geliştirmeyi Hedefliyor

Blockchain teknolojisi çıktığı günden bu yana popülaritesini ivmeli bir şekilde artırarak hayatımızın bir parçası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Birçok şirketin Blockchain teknolojisine milyon dolarlık yatırım yaptığı günümüzde ünlü çip üreticisi Intel de geri kalmak istemiyor gibi gözüküyor.

Intel’in Kıdemli Başkan Yardımcısı Raja m. Koduri, konuyla alakalı olarak şu ifadelere yer verdi:

Blockchain, herkesin yarattığı dijital içerik ve hizmetlerin çoğuna sahip olmasını sağlama potansiyeline sahip bir teknoloji. Hatta bazıları bunu metaverse ve Web 3.0 çağını başlatırken dijital varlıklarımızı depolama, işleme ve işlem yapma şeklimizi temelden bozan, bilgi işlemde bir dönüm noktası olarak adlandırıyor.

Bugün Intel olarak, enerji verimli hızlandırıcılardan oluşan bir yol haritasıyla Blockchain teknolojilerinin geliştirilmesine katkıda bulunma niyetimizi beyan ediyoruz. Intel, açık ve güvenli bir Blockchain ekosistemini devreye sokacak, teşvik edecek ve bu teknolojiyi sorumlu ve sürdürülebilir bir şekilde geliştirmeye yardımcı olacaktır.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala