bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,447.27 0.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.33 0.59%
bnb
BNB (BNB) $ 604.10 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 143.92 0.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524619 1.11%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471761 0.31%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15041 0.19%

IMF’den Kripto Düzenlemesi için Finansal Düzenleyicilere Çağrı

imfden kripto duzenlemesi icin finansal duzenleyicilere cagria

Uluslararası Para Fonu (IMF), son dönemde kripto para birimlerinin düzenlenmesi ile ilgili olarak sık sık açıklama yapıyor. IMF, dünyanın dört bir yanındaki finansal düzenleyicileri kripto varlıkları için “küresel bir düzenleyici çerçeve” geliştirmek üzere bir araya gelmeye çağırdı.

IMF: Kripto’nun Küresel Düzenleyici Çerçeveye İhtiyacı Var

Uluslararası Para Fonu (IMF), dünyanın dört bir yanındaki finansal düzenleyicileri kripto varlıklar için küresel bir düzenleme geliştirmek üzere bir araya gelmeye çağırdı.

IMF’nin Para ve Sermaye Piyasaları departmanının sırasıyla müdür yardımcısı ve müdür yardımcısı olan Aditya Narain ve Marina Moretti, küresel bir çerçevenin piyasalara düzen getireceğini, tüketici güvenini aşılayacağını, İzin verilenlerin sınırlarını çizdiğini söyledi.

Kripto Düzenlemesia

Bunun yanında Narain ve Moretti yaptığı açıklamada, kripto şirketlerinin titiz bir düzenlemeye sahip olmayan ve dostça bir politika izleyen yargı bölgelerini tercih ettiğini söyledi.

Uluslararası Para Fonu (IMF), ulusal düzenleyicilerin, farklı düzenleyici çerçevelere kilitlenmesini önlemek için küresel bir tepkinin er ya da geç yapılması gerektiğini de vurguladı. Ayrıca IMF, uluslararası düzenleyicilerin kriptoyu düzenlemek için bir oyun planı oluşturması ne kadar uzun sürerse, düzenlemenin parçalanmış, ulusal düzeyde kilitlenme olasılığı o kadar yüksek olacağını da belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala