bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,345.36 4.54%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,937.84 1.29%
bnb
BNB (BNB) $ 553.61 4.16%
solana
Solana (SOL) $ 131.42 4.76%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512531 2.47%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.446417 1.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.12667 4.19%

İlk Blokzincir FPS Oyunu Geliyor! Consensus 2022

9 Haziran günü başlayan Consensus 2022, boyunca birçok önemli konu ve konuşmacı sahneye çıktı. Aradan geçen 3 verimli günün ardından ise 12 Haziran’da etkinlik kapılarını kapattı. Biz de sektörün önemli isimleri ile röportaj yapma fırsatı da yakaladık. Bu isimlerden ilki Shrapnel blokzincir oyununun stüdyo lideri Don Norbury oldu.

Don Nurbury ile İlk Blokzincir FPS Oyunu Hakkında Konuşuldu

Consensus 2022’de Shrapnel blokzincir oyununun stüdyo lideri Don Nurbury ile özel röportajımızda oyuna dair detayları, ekibin vizyonunu, oyna kazan oyunlarını ve topluluğa nasıl dahil olunabileceğini konuştuk.

Don Nurbury, gene anlamda Consensus 2022 hakkında bir değerlendirme istediğimizde şu şekilde yanıt verdi:

Consensus katılımcıları için biz, oyuncuların kendi markalarını oluşturabilecekleri, topluluğa katkıda bulunabilecekleri, haritalar kurabilecekleri ve platforma katıldıkları için ödüllendirildikler. İlk FPS tabanlı blockchain oyunuyuz. Tüm bunları Blockchain dünyasına ve oyuncuları da kripto alanına getiriyoruz.

Blockchain tabanlı oyunlar yapmasındaki hedef nedir? Sorumuza ise Nurbury şu şekilde değerlendirmede bulundu:

Evet, dayanaklarımızdan biri, metaverse’ün kendisi değil de metaverse’ün bir parçası olmamız ve topluluk ve taşınabilirliğe çok güçlü bir inancımız var. Blockchain’in bunun temel yapı taşları olduğuna inanıyoruz. Aksi halde sadece geleneksel bir cüzdan uygulaması yapmış oluruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala