bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,838.10 0.79%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,130.37 1.24%
bnb
BNB (BNB) $ 590.04 1.30%
solana
Solana (SOL) $ 146.05 1.13%
xrp
XRP (XRP) $ 0.531073 0.51%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456362 0.22%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.16176 1.90%

İflas Eden Celsius, 70 Milyon Dolarlık Nakit Buldu

iflas eden celsius 70 milyon dolarlik nakit buldu

İflas eden kripto borç verme platformu Celsius’un yeniden yapılandırma davaları devam ediyor. Celsius tarafından yapılan son açıklamada, şirketin daha önce tespit edilemeyen 70 milyon dolarlık varlığının olduğu açıklandı.

Celsius 70 Milyon Dolarlık Nakit Parayla Faaliyetlerini Sürdürecek

İflas eden Celsius Network, yeni bulunan 70 milyon dolarlık yeni nakit varlığının, firmanın 2022 yılı sonuna kadar faaliyetlerine devam etmesine yardımcı olacağını açıkladı. Firmanın yasal konularda ortağı olan Kirkland & Ellis tarafından ABD New York Güney Bölgesi İflas Mahkemesi’nde üçüncü iflas duruşması için sunulan bir belgeye göre Celsius, USD cinsinden kredilerin geri ödenmesinden yaklaşık 70 milyon dolar gelir bekliyor. Duruşma esnasında bir Kirkland & Ellis avukatı, kredilerin yanlışlıkla dolara sabitlenmiş sabit paralarda olduğuna inanıldığını ve borç verenin faaliyetlerini finanse etmek için kullanamayacağını söyledi.

iflas eden celsius 70 milyon dolarlik nakit buldu 2

Celsius Network’ün varlıklarında bulduğu bu ekstra varlık, Celsius’ın sınırlı likiditesine çok ihtiyaç duyulan bir destek anlamına geliyor. Şirket devam eden nakit sıkıntısı sorununa daha dayanıklı bir çözüm bulmaya devam ediyor. Firmanın maliyetleri, henüz karlı olmayan Bitcoin madenciliği operasyonundan elde ettiği geliri çok aşıyor. Celsius’un açıklamasına göre geri ödemenin büyük bir kısmının 7 Ekim tarihine kadar ödenmesi bekleniyor. Tahmine göre şirketin harcanabilir nakit bakiyesinin Kasım ayı sonuna kadar 42 milyon dolarlık bir alacağı olduğu düşünülüyor. Şirketin haftalık net nakit akışını göz önünde bulundurursak, şirketin sahip olduğu nakit varlıkların yıl sonuna kadar zar zor yeteceğini belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala