bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,486.28 1.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,153.23 1.52%
bnb
BNB (BNB) $ 604.83 0.47%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 0.70%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524659 1.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469786 0.84%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151251 1.65%

Huobi’den Kore Açıklaması: Aynı Pazarda İki Ayrı Kuruluş

huobiden kore aciklamasi ayni pazarda iki ayri kurulus

Kripto para borsası Huobi, Güney Kore’deki eski iştiraki Huobi Korea ile tüm bağlarını çoktan kopardığını açıkladı. Açıklama, 2022 sonbaharından bu yana iki şirketin aynı pazarda farklı kuruluşlar olarak faaliyet gösterdiğini ortaya koydu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Ekim 2022’de About Capital fonu, Huobi Global’in en büyük hissedarı oldu Bu dönemde yapılan anlaşmanın Huobi Korea hisselerini içermediği belirtildi.

huobiden kore aciklamasi ayni pazarda iki ayri kurulus2

Huobi de Koreli Yatırımcılara Hizmet Veriyor

Yapılan açıklamada, Huobi’nin Huobi Kore ile hiçbir ilişkisi olmadığına dikkat çekilirken, bölgedeki gelecek planlarından haberleri olmadığı ifade edildi. Kripto para borsası Huobi’nin platformu da Koreli yatırımcılara hizmet veriyor ancak bu operasyonların Huobi Korea ile bir ilgisi bulunmuyor.

9 Ocak’ta Güney Koreli medya kuruluşu News1, Huobi Korea’ın Huobi Global’deki hisselerini satın almaya ve adını değiştirmeye hazırlandığı bildirildi. Huobi Global’in kurucu ortağı Leon Li’nin Huobi Korea’da yüzde 72 oranında hissesi bulunuyordu. Haberde Huobi Korea Başkanı Cho Kook-Bong’un Li’nin hisselerini satın alacağı da belirtiliyordu. Huobi Korea, Ocak 2021’de Kore İnternet ve Güvenlik Ajansı tarafından sertifikalandırıldığında ülkenin en büyük ikinci borsası konumunda bulunuyordu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala