bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,347.24 0.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,138.81 0.01%
bnb
BNB (BNB) $ 608.83 0.37%
solana
Solana (SOL) $ 144.08 1.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529353 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470636 0.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150511 0.21%

Huobi ve OKEx, Asya’da QTUM Çevrimdışı Staking Desteğini Duyurdu

Huobi ve OKEx Asyada QTUM Cevrimdisi Staking Destegini Duyurdu

Binance, Houbi ve OKEx, Qtum’un yeni çevrimdışı stake özelliğini destekleyeceklerini açıkladı ve dünyanın en büyük borsasının kullanıcılarının  QTUM ödülleri kazanmalarına olanak tanıdı.

Binance’in Qtum hisselerini destekleme kararı, geliştirilmesinde yeni bir aşamaya geçerken akıllı sözleşme ağı için önemli bir destek olarak göze çarpıyor. Ayrıca Coinone, CoinDCX ve Gate.io, QTUM staking’i destekleyen borsalar arasında olacak.

Qtum Foundation tarafından başlatılan 1 milyon dolarlık DeFi geliştirici programının ardından, Qtum Chain üzerine inşa edilmiş bir uygulama dalgası bekleniyor.

Qtum Staking, Borsa Desteği ile Yayına Girecek

Qtum birkaç haftadır, topluluğunun dahil olduğu teşvik edilmiş bir testnet programı da dahil olmak üzere çevrimdışı staking özelliklerini geliştiriyor.

Bu özellik, 28 Ağustos’ta 680.000 blok yüksekliğinde başlayacak şekilde programlanan Qtum ana ağında yayınlanmaya hazırlanıyor.

Aynı zamanda, kripto para sahiplerinin çılgınca getiri peşinde olduğu bir zamanda, staking için sunabilecekleri dijital varlıkları artırdığı için borsalar için de olumlu bir hareket.

Şimdiye kadar QTUM’u stake etmek ve tam bir node çalıştırarak ödül kazanmak mümkündü. Bu, stake etme kapasitesine sahip kullanıcı sayısını sınırladı ve VPS maliyetlerini artırdı.

Çevrimdışı stake özelliğinin getirilmesi, topluluğun daha geniş bir kesiminden katılıma izin verir ve QTUM holding’lerini daha fazla insana dağıtır, bu da Qtum’un merkezi olmayan finansmanı destekleme hedefiyle uyumludur.

Qtum platformundaki bir dizi iyileştirmeyle birlikte çevrimdışı stake etme, Ethereum’a güç veren aynı EVM’yi kullanan DeFi dApp’leri, platformları ve protokollerinin önünü açıyor.

Asya’da DeFi Sunuyoruz

Nispeten sessiz bir 2019’un ardından Qtum, merkezi olmayan finans hareketinin sağladığı olumlu rüzgarların yanı sıra diğer zincirleri giderek daha çekici hale getiren yüksek Ethereum ücretleri sayesinde 2020’de yeniden doğdu.

QTUM, çevrimdışı staking’in tanıtılacağı ana ağ hard fork’una yönelik beklenti büyüdüğünden, son 30 günde neredeyse %60 arttı. Bu, tek başına fiyat artışını hesaba katmaz; benzer işlevsellik sağlayan ancak daha fazla ölçeklenebilirliğe sahip bir Ethereum rakibinin olmaması da dahil olmak üzere bir dizi faktöre atfedilebilir.

Qtum, Ethereum’u değiştirmek veya yerinden etmeye çalışmıyor. Yine de iki zincir önemli ölçüde örtüşüyor: her ikisi de aynı EVM’yi kullanarak Solidity’de yazılmış akıllı sözleşmeleri destekliyor ancak Qtum ayrıca birçok başka programlama dilini destekliyor ve x86 VM dahil olmak üzere birden fazla sanal makineyi etkinleştiriyor. Teknik kaygılar bir yana, Qtum’un merkezi olmayan konut finansmanı için uygunluğu; Qtum Vakfı tarafından dApp’ler oluşturmak isteyen üçüncü taraf geliştiriciler için başlatılan 1 milyon dolarlık geliştirici fonu ile ölçülebilir.

Polkadot’tan Cosmos’a ve Matic’ten Solana’ya uzanan ağlar, Ethereum’un ölçeklendirme sorunlarına çözüm olarak ya da en azından Ethereum 2.0 piyasaya çıkana kadar bir ara nokta olarak lanse edildi. Qtum artık bu listeye eklenebilir. Platform, Qtum’un itibarının yerelleştirilmiş bilgi birikimi ile birleştiğinde, onu DeFi sağlamada başarılı olabilecek en olası zincirlerden biri haline getirdiği Asya pazarında bir yer edinmeye çalışıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala