bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,351.24 1.29%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,140.86 1.72%
bnb
BNB (BNB) $ 604.50 0.39%
solana
Solana (SOL) $ 143.39 0.57%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523478 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468297 0.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15053 1.56%

Hindistan Merkez Bankası’ndan Sert Kripto Açıklaması

hindistan merkez bankasindan sert kripto aciklamasi

Kripto para birimlerine getirdiği sert uygulamalarla gündeme gelen Hindistan’dan bu kez konuyla ilgili sert açıklama geldi. Hindistan Merkez Bankası (RBI) Başkanı Shaktikanta Das, kripto paralar hakkında açıklamalarda bulundu.

Hindistan Merkez Bankası: Kripto Paralar Açık Bir Tehlikedir

Hindistan Merkez Bankası Başkanı Shaktikanta Das, kripto paraların açık bir tehlike olduğunu ve bu durumun ulusal makamların sert yaklaşımlarını garanti ettiğini belirtti.

hindistan merkez bankasindan sert kripto aciklamasi

25. Finansal İstikrar Raporunda (FSR) konuşan Hindistan Merkez Bankası Başkanı Shaktikanta Das, kripto paraların sadece spekülasyon olduğunu söyledi.

Merkez bankası ayrıca, kripto varlık piyasaları ile düzenlenmiş finansal sistem arasındaki bağlantılar gibi piyasada çeşitli güvenlik açıklarının olduğunu da belirtti. Raporda, şu ifadeler yer aldı:

Yükselen enflasyonist baskılara yanıt olarak para politikasının agresif bir şekilde sıkılaştırılması, küresel likidite koşullarında büyük bir değişimin habercisidir ve küresel finansal akışları etkilemeye başlamıştır.

Sık sık kripto paralar hakkında açıklamalarda bulunan Hindistan Merkez Bankası Başkanı Shaktikanta Das, yatırımcıları kripto para alım satımına karşı uyarmıştı. Das, kripto para birimlerinin ekonomide büyük finansal istikrar riskleri oluşturduğunu belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala