bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,304.23 0.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.85 0.07%
bnb
BNB (BNB) $ 610.06 0.89%
solana
Solana (SOL) $ 143.96 1.58%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524179 0.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469709 1.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150146 0.52%

Hester Peirce, Stablecoin Düzenlemeleri İçin Çağrıda Bulundu

hester peirce stablecoin duzenlemeleri icin cagrida bulundu

Kripto para piyasasının düşüşü ile beraber piyasa bu durumdan oldukça etkilendi. Özellikle neredeyse tüm kripto para piyasasının gündemi Terra (LUNA) olmuşken SEC yetkilisi Hester Peirce, düşüş ile ilgili olarak bir çağrıda bulundu. Hester Peirce, özellikle UST çöküşünün ardından stablecoin’lerin düzenlenmesi gerektiğini vurguladı.

Hester Peirce’den Stablecoin Düzenleme Çağrısı

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Komisyon Üyesi Hester Peirce, UST çöküşünün ardından stablecoin’lerin düzenlenmesi için çağrıda bulundu.

hester peirce stablecoin duzenlemeleri icin cagrida bulundu

SEC Komisyon Üyesi Hester Peirce stablecoin düzenlemeleri için şunları söyledi:

Stablecoin’lere yaklaşmak için farklı seçenekler ve deneyler var. Stablecoin’ler konusunda başarısızlığa da yer açmamız gerekiyor.

Bunun yanında Hester Peirce yaptığı açıklamada, yakında stablecoin düzenlemelerinde yol kat edilebileceğini belirtti. Ek olarak Peirce TerraUSD’nin çöküşünün oldukça dikkat çektiğini söyleyerek, stablecoin için düzenleyiciden bir hamle gelebileceğinin de altını çizdi.

SEC Komiseri Hester Peirce, yaptığı bu açıklamalar ile beraber Terra ekosisteminin çöküşünün ardından stabilcoinler için düzenlemelerin yaklaşabileceğinin sinyalini vermiş oldu.

Terra (LUNA) ile ilgili son gelişmelere değinecek olursak Three Arrows Capital’ın kurucu Zhu Su, Terra’ya (LUNA) yatırım yaptığını ve kaybettiğini açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala