bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,009.15 3.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,057.33 2.03%
bnb
BNB (BNB) $ 558.11 2.76%
solana
Solana (SOL) $ 142.54 4.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.507885 4.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477554 7.44%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155592 6.21%

Three Arrows Capital Kurucu Ortağı Zhu Su, LUNA’ya Yatırım Yaptığını Açıkladı

three arrows capital kurucu ortagi su zhu lunaya yatirim yaptigini acikladiü

Kripto para Terra (LUNA) ile ilgili olarak yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bu kez Singapur merkezli bir kripto para serbest yatırım fonu olan Three Arrows Capital’ın kurucu Zhu Su, Terra’ya (LUNA) yatırım yaptığını ve kaybettiğini açıkladı.

Zhu Su, LUNA’ya Yatırım Yaptığını ve Kaybettiğini Söyledi

Three Arrows Capital’in kurucu ortağı Zhu Su, stabilcoin TerraUSD (UST) ve desteklediği bir ekosistem olan Luna’nın çöküşü konusundaki sessizliğini bozdu.

Three Arrows Capital’in kurucu ortağı yaptığı paylaşımda Terra (LUNA) yatırımı ile ilgili olarak şunları söyledi:

Bazı kişiler bana neden LUNA’yı profilimde tuttuğumu sordu. Ona yatırım yaptım, topluluğa inandım ve ortak amacı paylaştım Hızlı büyüyen ekosistem yavaş ve güvenli hareket etmek için daha fazlasını yapmalıydı.

Zhu, ayrıca LUNA’da para kaybeden kişilerden olduğunu açıkladı. Bunun yanında Zhu, bazı şeylerin yanlış gittiğini kabul etti. Eleştirmenlerin potansiyel riskleri işaretlediğini ve ekosistemin daha güvenli olma umuduyla daha yavaş hareket etmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Son olarak birçok kripto para borsası Terra’yı (LUNA) delist etmeye başladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala