bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,540.49 0.65%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,934.74 0.49%
bnb
BNB (BNB) $ 594.57 0.83%
solana
Solana (SOL) $ 145.43 0.16%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504413 0.38%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.440832 0.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.142836 1.15%

Haftanın Öne Çıkan NFT Haberleri (8-15 Ekim)

0x0

Son dönemde NFT sektörü her gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Bu hafta NFT sektöründe hangi gelişmeler yaşanmış birlikte göz atalım.

Hugo Boss, NFT Alanında Çalışmalar Yapacak

NFT sektörü her geçen gün hızlı bir şekilde gelişme kaydetmeye devam ediyor. Son olarak Hugo Boss, kıyafetleri NFT koleksiyonuna dönüştürerek, metaverse’de sunum yapmaya başlayacak. Söz konusu ortaklık çerçevesinde, 360 derecelik bir metaverse deneyimi sunulacağı ifade edildi.

hugo boss nft alaninda calismalar yapacakWE 1

Asus Web3’e Hızlı Girdi, NFT Platformunu Duyurdu

NFT ve metaverse sektörü, birçok dev şirketi kendine çekmeyi başardı. Giyim, finans ve hatta gıda sektöründen birçok şirket, bu alanda yatırımlarını hızlandırmış durumda. Son olarak bu şirketlerin arasına Tayvan merkezli bilgisayar üreticisi Asus da dahil oldu. Şirket ilk Web3 adımını NFT platformunu duyurarak attı.

B4JRJD6EKZH4ZFPCZJ6YMRVUG4

Dapper Labs, Rusya’da NFT Hizmetlerini Kısıtladı

Rusya-Ukrayna savaşı hala devam ederken savaşın etkileri ile beraber Rusya’ya karşı bazı kısıtlama uygulamaları devam ediyor. son olarak NFT şirketi Dapper Labs, Rusya ile bağlantısı olan cüzdanlardaki fonları, yeni AB yaptırımları sebebiyle dondurma kararı aldı.

dapper labs

Oxford Üniversitesi Kapılarını NFT’lere Açtı

NFT‘ler her ne kadar koleksiyon bazında satış rakamlarının düşmesi ile sık sık gündeme gelse de büyümeye devam ediyor. Şirketlerin yatırımları ve yeni çıkan projeler de bunun en büyük katıları arasında. Ancak son dönemde üniversitelerden de oldukça önemli adımlara şahitlik ediyoruz. Son olarak Oxford Üniversitesi de OxBAT (Oxford Blockchain, Art & Technology) Konferansı ile kapılarını NFT‘lere açtı.

1 BGP42YVxdDZhRwtMJyceZw

CNN, NFT Projesini Durdurma Kararı Aldı

Son dönemde birçok NFT projesi fişini çekmiş durumda. Son olarak NFT ve Web3 platformu CNN Vault aldığı kararla hizmetlerini durdurdu. Vault ekibi yaptığı açıklamalarında, altı haftalık bir deneme sürecinin olduğunu ve bu deneme sürecinin sonunda topluluğun yoğun ilgi göstermesiyle projenin genişlediğini açıkladı.

10xp cnn SUB mobileMasterAt3x

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala