bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,552.49 5.40%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,052.83 2.98%
bnb
BNB (BNB) $ 576.77 3.58%
solana
Solana (SOL) $ 143.02 5.25%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524361 2.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.463526 2.69%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.138083 6.42%

Haftanın Öne Çıkan NFT Haberleri

friendsies nft gelistiricileri ortaya cikan iddialara yanit verdiGSDBGS

NFT sektöründe her geçen gün daha fazla gelişme kaydediliyor. NFT sektöründe de birçok yeni gelişme yaşanıyor. Şimdi birlikte bu hafta NFT sektöründe neler yaşandı inceleyelim.

Kripto Borsası Kraken, NFT Pazar Yerini Başlattı

Son dönemde kripto para birimleri fiyatlarının toparlanmasıyla birlikte NFT’lerde de işlem artışları görüldü. Bu noktada kripto endüstrisinin önemli isimleri kendi NFT pazar yeri platformlarını başlatmak için çalışmalar yürüttü. Son olarak dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Kraken, kendi NFT pazar yeri platformunu başlattı.

Minecraft, NFT’leri Hala Resmi Olarak Yasaklamadı

Minecraft, NFT’lerin oyuncular tarafından yönetilmekte olan sunucularda kullanımını yasaklama planlarını Temmuz 2022’de açıkladı. Yapılan bu açıklama Web3 dünyasında büyük bir şaşkınlığa sebebiyet verdi. Minecraft her ne kadar bu planlarını tam bir yıl öncesinde açıklamış olsa da, planlar hala uygulamaya geçmedi. Yapılan son açıklamada ise söz konusu planların yakın bir zamanda uygulamaya sunulacağı aktarıldı.

Japon Havayolu Şirketi ANA, NFT Pazarı Başlattı

Japon havayolu şirketi All Nippon Airways (ANA), havacılık temalı NFT pazarını başlattı. ‘ANA GranWhale NFT Marketplace’ isimli platform, fotoğrafçı Luke Ozawa’nın koleksiyonu ile açılış yaptı. Dün itibarıyla Ozawa’nın ilk dijital fotoğrafı NFT’ye dönüştürüldü. 100 bin yene satılacak olan dijital eserin satışı açık artırma ile gerçekleştirilecek.

Blend, NFT Kredi Pazarını Ele Geçirdi

NFT pazar yeri Blur‘un kredi platformu Blend, kısa sürede 225 milyon dolara ulaştı. Blend‘i mayıs ayının ilk günlerinde aktif hale gelmişti. Blockchain araştırma şirketi Nansen’in raporuna göre Blend, toplam 123 bin 500 ETH veya 225 milyon dolar karşılığında yaklaşık 16 bin krediye aracı oldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Etiketler:
btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala