bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,002.76 0.07%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,788.37 3.42%
bnb
BNB (BNB) $ 616.54 3.76%
solana
Solana (SOL) $ 178.40 4.09%
xrp
XRP (XRP) $ 0.535824 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.493254 0.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.16853 4.77%

Gürcistan Başbakanı, Ripple’ın CEO’sunu Ülkeye Davet Etti

Gürcistan Başbakani Ripplein CEOsunu Ülkeye Davet Etti

Kripto para sektörü tüm hızıyla büyümeye devam ederken küresel düzenleyicilerin yanı sıra Davos’un da masasına konu olmuş durumda. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Davos ziyareti sırasında Gürcistan Başbakanı Irakli Garibashvili ve Başbakan Yardımcısı Levan Davitashvili ile bir araya gelmişti. Bu görüşme sonrası Garibashvili, Garlinghouse’u ülkede kurumsal hizmet merkezi başlatmaya davet etti.

Gürcistan Başbakanı, Ripple'ın CEO'sunu Ülkeye Davet Etti
Ripple CEO’su Brad Garlinghouse

Gürcistan Başbakanı, Ripple’ın CEO’sunu İş Merkezi Kurmaya Çağırdı

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, İsviçre’nin Davos kentinde düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu’nun (WEF) yıllık toplantısında dijital paralar hakkında konuştu.

Kripto sektöründeki düzenleyici belirsizliğini gündeme taşıyan Garlinghouse, düzenleyici netliğinin ele alınması gereken bir sorun olduğunu ve ABD’nin kripto endüstrisi için net standartlar oluşturma konusunda geride kaldığını söyledi. Bunun üzerine dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Garlinghouse, Gürcistan Başbakanı‘ndan davet aldı.

Georgia Online haber sitesine göre başbakan, ülkenin elverişli iş ortamını ve istikrarlı siyasi ortamını öne sürerek Ripple CEO’sunu Gürcistan’da bir kurumsal hizmet merkezi başlatmaya davet etti. Gürcistan’ın son dönemde Blockchain teknolojisini kamu hizmetlerinde, özellikle tapu sürecinde uygulayan dünyadaki ilk ülke olarak önemli atılımlar yaptığını belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala