bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,597.31 0.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,161.82 0.85%
bnb
BNB (BNB) $ 614.69 1.00%
solana
Solana (SOL) $ 145.23 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525991 0.09%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47094 0.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151829 0.49%

Güney Koreli Savcılar, Terraform Labs Personellerini Çağırdı

guney koreli savcilar terraform labs personellerini cagirdigs

Son zamanların en çok konuşulan konularından biri olan Terra (LUNA) krizi ile ilgili olarak yeni gelişmeler gündeme gelmeye başladı. Yaşanan kriz sonrasında Terraform Labs’ın kurucusu Do Kwon’a soruşturma başlatmıştı. Bu kez soruşturmanın tam anlamıyla başladığını söyleyebiliriz. Güney Koreli savcılar ilk etapta Terraform Labs şirketi çalışanlarını çağırdıkları ve çöküşle ilgili bilgi topladıkları belirtildi.

Güney Koreli Savcılar, Terraform Labs Çalışanlarını Sorgulamaya Başlıyor

The Block‘un haberine göre; Seul Güney Bölge Savcılığı’nın ortak mali ve menkul kıymetler suç soruşturma ekibi, olası bir çöküşün farkında olup olmadıklarını öğrenmek için şirketlerin çalışanlarını çağırdı.

guney koreli savcilar terraform labs personellerini cagirdi

Güney Bölge Savcılığı konu ile ilgili olarak pilot model o sırada şirket içinde başarısız olduğu için Luna ve Terra’nın piyasaya sürülmesine karşı bazı çekinceler olduğunu söyledi. Ayrıca savcılar, varlığın buna rağmen piyasaya sürüldüğüne ve pazarlandığına inanıyorlardı. Bildirildiğine göre, kapsamlı bir soruşturma yürütebilmeleri için tüm Terraform Labs çalışanlarını mahkemeye çağırdılar.

Savcılar ayrıca Do Kwon’un fiyatları manipüle edip etmediğini ve varlığın uygun bir listeleme inceleme sürecinden geçip geçmediğini araştırıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala