bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,571.76 1.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,183.20 3.50%
bnb
BNB (BNB) $ 589.41 2.22%
solana
Solana (SOL) $ 136.03 4.25%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506695 2.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454143 3.62%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14217 4.49%

Goldman Sachs Yöneticisi Coinbase Ekibine Katılıyor

Goldman Sachs Yöneticisi Coinbase Ekibine Katiliyor

Kripto dünyası dev şirketleri her alanda kendisine çekmeye devam ediyor. Öyle ki bankacılık ve finans alanında oldukça önemli isimler hali hazırda kripto sektörüne geçmiş durumda. Son olarak Goldman Sachs Yöneticisi Roger Bartlett da Coinbase ekibine katılarak kripto sektörüne geçiş yapanlar arasına katıldı.

Goldman Sachs Yöneticisi Roger Bartlett Coinbase Ekibine Geçti

Goldman Sachs Yöneticisi Coinbase Ekibine Katılıyor

Roger Bartlett’in Goldman Sachs’taki 15 yıllık görev geçmişi bulunuyor. Bu tecrübe onu küresel pazarlar için genel müdür ve küresel operasyonlardan sorumlu başkan yardımcısı konumuna yükseltti. Bartlett, kripto borsası Coinbase’e başkan yardımcısı ve finansal operasyonların küresel başkanı olarak katıldı. LinkedIn sayfasında yazan Bartlett, yeni trasferi hakkında şu ifadelere yer verdi:

“Goldman Sachs’ta birlikte çalıştığım tüm muhteşem insanlara teşekkür etmek için bir dakikanızı almak istiyorum. Sizinle birlikte çalışmak gerçek bir ayrıcalıktı, çok şey öğrendim ve mümkün olduğunu düşündüğümden daha fazlasını geliştirdim. Ancak şimdi bu deneyimi alma ve yeni nesil kriptoekonomiye yardımcı olma tutkumu takip etme zamanı. İlham verici amaç, dünyada ekonomik özgürlük yaratma misyonuna öncülük etti, önce bir müşteride, otomasyon ilk yaklaşımı, dijital evrimin bir sonraki aşamasını inşa ının bir parçası olmak için hayatta bir kez bir fırsattır…”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala