bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,870.65 6.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,008.68 3.68%
bnb
BNB (BNB) $ 582.97 2.46%
solana
Solana (SOL) $ 162.76 13.31%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518504 3.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460166 7.28%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156689 7.43%

Goldman Sachs: VR Teknolojisi için Ana Yarış Apple ve Meta Arasında

goldman sachs vr teknolojisi icin ana yaris apple ve meta arasinda

Metaverse kavramının hızla gelişme kaydetmesi ile beraber birçok şirket bu alandaki çalışmaları ile rekabet içine girmiş durumda. Goldman Sachs da bir araştırma raporunda, Apple ve Meta‘nın sanal gerçeklik rekabetine liderlik ettiğini söylüyor.

Goldman Sachs’tan Apple ve Meta Değerlendirmesi

Wall Street devi Goldman Sachs, sanal gerçeklik (VR) ve artırılmış gerçeklik (AR) konusunda bir araştırma raporu yayımladı. Goldman Sachs söz konusu raporda VR konusunda AR’den daha iyi kullanılabilir ürünlerin mevcut olduğunu söyledi.

goldman sachs vr teknolojisi icin ana yaris apple ve meta arasinda 2

Ayrıca rapora göre VR teknolojisi konusundaki ana yarışın Apple ve Meta arasında olduğuna dikkat çekti. Ek olarak rapor; Apple’ın ekosistemini genişletmek için çalışmalar yaptığını Meta’nın ise çekici donanım fiyatlandırması ve çekici deneyimler yoluyla bir kullanıcı tabanı oluşturmak istediğine değindi.

Bunların yanında raporda sanal gerçeklik platformlarının 2023 yılına kadar hızla gelişeceğini belirtildi. Ayrıca VR’nin bazı sorunlar olması durumunda uzaktan çalışmanın ayrılmaz bir parçası haline gelebileceğini de vurgulandı.

Son olarak belirtmek gerekirse Goldman Sachs, Meta Platforms’un bu sonbaharda Quest Pro ürününü piyasaya sürmesini ve Apple’ın 2023’ün başlarında kendi ürününü piyasaya sürmesini bekliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala