bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,606.77 2.76%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,938.93 2.09%
bnb
BNB (BNB) $ 590.10 0.29%
solana
Solana (SOL) $ 148.24 6.83%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506054 2.78%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.436513 2.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150582 9.55%

Goldman Sachs, Ethereum OTC Kripto Ticaretini Planlıyor

goldman sachs ethereum otc kripto ticaretini planliyor1

Goldman Sachs, Ethereum ile OTC kripto ticaretini genişletmeyi planlıyor. Wall Street‘in dev bankası adına açıklamayı en yetkili isim yaptı.

Bankanın kripto ticareti küresel başkanı Andrei Kazantsev, Goldman Sachs’ın OTC Ethereum planlarını detaylandırdığı konuşmasında müşterilerinden ikinci en büyük dijital para birimine artan bir ilgi olduğunu söyledi.

Goldman Sachs Ethereum İlgisini Karşılamaya Çalışıyor

Kazantsev’e göre, banka bu talebi karşılamanın peşinde. Kripto yatırımcıları tarafından genellikle daha büyük boyutlu işlemlerde risklerden korunmak veya getirileri artırmak için kullanılan seçenekler için Bankanın dijital varlıklar ekibinden George Lewin-Smith de, müşteri görüşmelerinin giderek daha fazla “yatırım yapılabilir bir varlık sınıfı” olarak görülen Ether‘e kaydığını söyledi.

Goldman Sachs hâlâ spot kripto ticareti sunmuyor, ancak Kazantsev konuşmasında proxy olarak kullanılabilecek Avrupa ve Kanada borsasında işlem gören ürünlere erişim sağladığını hatırlattı.

Ethereum Merge‘den önceki birkaç teknik güncelleme, Ether‘in yeni arzını yavaşlatarak tokenin fiyatını yükseltti. Güncellemenin bu yıl uygulanması planlanıyor. Ethereum kripto para birimi güncellemenin duyurulduğu gün 15 Mart’tan bu yana yüzde 32 arttı.

Banka yöneticileri müşteri portföyündeki Ethereum’a artan ilginin ardından ajandasını bu yönde yeniledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala