bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,431.26 0.39%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,150.97 0.13%
bnb
BNB (BNB) $ 612.83 0.76%
solana
Solana (SOL) $ 143.96 1.62%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52514 0.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470913 1.00%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150384 0.44%

Gemini, Yeni Staking Ödül Hizmetini Duyurdu

gemini yeni staking odul hizmetini duyurdu

Kripto para borsası Gemini, müşterileri için yeni uygulamalar sunmaya devam ediyor. Borsa tarafından yapılan açıklamada, müşteriler için yeni Gemini Staking hizmeti duyuruldu.

Gemini Yeni Ödül Hizmeti Gemini Staking’i Başlattı

Gemini, kullanıcıların kripto varlıklarını stake etmesine olanak tanıyan Gemini Staking isimli yeni bir özelliğin lansmanını gerçekleştirdi. Gemini Staking ürününün piyasaya sürülmesinden önce, kullanıcıların token’ları stake etmek ve çeşitli Blockchain ağlarını doğrulamak için ödüller kazanmak için doğar olarak Blockchain ağına geçmeleri gerekiyordu. Yeni hizmetle birlikte Gemini, gelecekte Ethereum, Solana, Polkadot ve Audius’u destekleme planına sahip olsa da ilk olarak Polygon’u destekleyecek.

gemini yeni staking odul hizmetini duyurdu 2

Gemini yaptığı duyuruda, Gemini Staking’in ilgili gas masraflarını karşılayacağını, fonları kesilirse kullanıcılara geri ödeme yapacağını ve şirket içi güvenlik özellikleriyle kullanıcı özel anahtarlarını yöneteceğini belirtti. Gemini’nin yeni staking ödül hizmeti olan Gemini Staking’in duyurusu Coinbase’in 1 Ağustos’ta Coinbase Prime’ın kurumsal yatırımcılar için staking seçeneklerine Ethereum’u eklediğini açıklamasının üç hafta sonrasında geldi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala