bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,317.23 0.08%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.31 0.71%
bnb
BNB (BNB) $ 608.22 0.01%
solana
Solana (SOL) $ 143.22 2.83%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529698 0.69%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469356 1.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150219 0.78%

Coinbase Prime’a Ethereum Stake Seçeneği Geliyor

coinbase primea ethereum stake secenegi geliyor

Amerika Birleşik Devletleri merkezli kripto para borsası Coinbase, kullanıcıları için yeni hizmetler sunmaya devam ediyor. Şirket tarafından yapılan son açıklamada Coinbase Prime’ın kurumsal müşterileri, Ethereum stake hizmeti alabilecek.

Coinbase Prime, Kurumsal Müşterileri İçin Ethereum Stake Seçeneği Geliyor

Kripto para borsası Coinbase Prime’ın kurumsal müşterileri, artık firmanın soğuk hava deposu kasasında güvence altına alınan fonlarla platformda Ethereum stake edebilecekler. Coinbase tarafından yayımlanan bir blog gönderisinde “Müşteriler bir cüzdan oluşturabilir, ne kadar stake yapacaklarına karar verebilir ve Coinbase Prime hesaplarındaki Ethereum varlık sayfasından stake etmeye başlayabilir.

coinbase primea ethereum stake secenegi geliyor 2

Yayımlanan blog gönderisinde “müşteri fonlarını güvence altına almak en yüksek önceliğimizdir” sözlerine yer verildi. Tüm para çekme anahtarlarının firmanın soğuk hava deposu karasında tutulduğu ve stake işlemlerinin gerçekleştirilmeden önce mutabakatı tamamlaması gerektiği açıklamada yer aldı. Yapılan bu açıklama ile bu işlemin geçerli sayılmadan önce bir Blockchain ağına eklenmesi gerektiği anlamı taşıyor. Son olarak şu anda Ethereum bir iş kanıtından bir hisse kanıtı Blockchain sistemine geçiyor. Bu da her iki doğrulama sürecinin de aynı anda çalıştığı anlamına geliyor. Coinbase Prime üzerinden Solana, Polkadot, Cosmos, Tezos ve Celo ve gibi kripto para birimleri için stake yapıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala