bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,351.24 1.29%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,140.86 1.72%
bnb
BNB (BNB) $ 604.50 0.39%
solana
Solana (SOL) $ 143.39 0.57%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523478 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468297 0.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15053 1.56%

Gemini, Müşterileri için Betterment ile Ortak Oldu

gemini yeni staking odul hizmetini duyurdu 2

Kripto para borsaları artan rekabet ortamında çalışmalarını hızlandırmak için ortaklık kuruyor. Kripto para borsası Gemini, perakende ve danışmanlık müşterilerine kripto hizmeti vermek için Betterment ile ortaklık kurdu.

Gemini, Müşterileri için Betterment ile İş Birliği Yaptı

Winklevoss ikizleri tarafından kurulan kripto para birimi platformu Gemini, finansal danışmanlık firması Betterment ile ortaklık kuruyor.

Söz konusu ortaklık sayesinde Gemini, Betterment için kripto koruyucusu olarak hareket edecek. Bunun yanında finansal danışmanlık şirketinin 730.000’den biraz fazla kullanıcıya sahip müşteri tabanına kripto erişimi açmasını sağlayacak. Betterment müşterileri, Ekim ayından itibaren kripto portföylerine erişebilecek. 

gemini musterileri icin betterment ile ortak olduwe

Gemini’nin baş strateji sorumlusu Marshall Beard, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Kriptoya sorumlu erişim sağlamak için kurumsal ortaklıklarını genişletmeye devam etmeli. Beard, firmanın dünya çapında giderek artan sayıda varlık yöneticisine ve finans kurumuna kripto altyapısı sağlıyor.

Gemini, Temmuz ayında veri bağlantısı şirketi Plaid ile de ortaklık kurmuştu. Bu ortaklık sayesinde müşteriler, varlık türleri, bakiyeler ve işlemler dahil olmak üzere kripto hesap bilgilerini finansal planlama, vergi danışmanlığı hizmetleri ve net değer hesaplamalarına yardımcı olmak için kullandıkları diğer hizmetlerle paylaşabilir

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala