bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,271.42 0.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,923.99 0.13%
bnb
BNB (BNB) $ 597.37 0.63%
solana
Solana (SOL) $ 144.65 0.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500541 1.17%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.437846 0.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141323 1.78%

Geçtiğimiz Haftanın Önemli ve Öne Çıkan NFT Haberleri

NFT Pazar Hacmi Dusmeye Devam Ediyor

Son dönemde NFT sektörü her gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Bu hafta NFT sektöründe hangi gelişmeler yaşanmış birlikte göz atalım.

Coinbase, Reddit’in Başarısını NFT’lere Bağlıyor

Kripto para borsası Coinbase, Reddit’in NFT’ler, günlük ticaret hacminde 2,5 milyon dolar ürettikten ve 3 milyon insanı sosyal medya platformunda NFT cüzdanlarına kaydolmaya teşvik ettikten sonra bu hafta kripto para piyasalarındaki tartışmalarına neden oldu.

NFT Pazar Hacmi Dusmeye Devam Ediyor 1

Premier League, Sorare İle NFT Alanında Ortaklık Kuruyor

İngiltere Premier League’in kripto alanındaki kabulü artmaya devam ediyor. Organizasyon tarafından yapılan son açıklamada Premier Lig’in NFT içerikleri için Sorare ile çok yıllı bir anlaşmanın yapıldığı belirtildi.

Yapılan bu anlaşma NFT’ler şeklindeki oyuncuların statik görüntüleri için çok yıllı bir sözleşmeyi de içeriyor. Söz konusu anlaşmanın tamamlanması durumunda Sorare yılda yaklaşık olarak 34.7 milyon dolarlık bir ödeme yapacak. Bu anlaşma organizasyonun daha önce ConsenSys ile yapmış olduğu anlaşmanın yerini alacak.

Seedify, Sunduğu Alternatifler ile NFT’leri Öne Çıkarıyor

Günümüzün en öne çıkan oyun konseptlerinden biri de şüphesiz Blockchain tabanlı play2earn (P2E) oyunlar. Özellikle kullanıcıların aktif olarak yer aldığı ve bir yatırım aracı olarak da kullanılabilen bu tür oyunlar, popülaritesini hızla artırmaya devam ediyor. Bu noktada bu tarz projelerin sayısı da günden güne artıyor. Seedify de bu projelerden biri. Günümüzde çoğu P2E oyunu, kullanıcıların harcadıkları zamanı nakite dönüştürmeyi vadediyor.

ib api p 6288805 37f30d2b a568 421f b746 c6c97e3f8e07

GameStop’un NFT Pazar Yeri Resmen Açıldı

GameStop, NFT pazar yeri artık Katman 2 Ethereum ölçeklendirme protokolü olan Immutable X üzerinde yayınlandı. Video oyun mağazalarında yaşanan iş düşüşleri nedeniyle GameStop son dönemlerde yüzünü Blockchain ve kriptoya dönmüştü. Şirket bu doğrultuda, geçtiğimiz aylarda beta olarak kendi NFT pazar yeri hizmetini başlatmıştı.

gamestoptan nftler kripto ve blockchain icin is ilani 1

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala