bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,458.27 0.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,146.89 0.08%
bnb
BNB (BNB) $ 609.77 0.26%
solana
Solana (SOL) $ 144.34 1.89%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526522 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467778 1.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151242 0.42%

FTX Japan, Müşteri İadeleri için Şubat Ayını İşaret Etti

ftx japonya musteri iadeleri icin subat ayini isaret ettidd

İflas bayrağını çeken kripto para borsası FTX ile ilgili olarak yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kısa süre önce FTX Japonya, yıl sonuna kadar müşterilerin para çekme işlemlerini yeniden başlatacağını açıklamıştı. Son olarak çıkan haberlere göre; FTX Japan, faaliyetlerini durdurma kararını ertelemişti. Son olarak FTX Japan, müşteri varlıklarını Şubat ayının ortasında iade etmeye başlayacağını açıkladı.

FTX Japan, Müşteri İadelerine Başlayacağını Açıkladı

Çıkan son haberlere göre; FTX’in kolu FTX Japan, web sitesinde yaptığı açıklamada, müşteri varlıklarını Şubat ayının ortasından itibaren iade etmeye başlayacağını açıkladı.

ftx japonya musteri iadeleri icin subat ayini isaret ettisd.jpg

FTX Japan, yerel varlığını artırmak için bu yıl satın aldığı bir platform olan Liquid Japan’ın web sitesi aracılığıyla müşterilerinin varlıklarını çekmelerini sağlayacak sistemler geliştirdiğini söyledi. Açıklama, varlıkları müşterilere iade etmek için Ocak ortasında bir Liquid Japan hesabı açmayı, ardından bakiye kontrollerini ve Şubat ortasında para çekme olanağını içeren üç adımlı bir süreç ortaya koydu.

Diğer taraftan FTX Japonya, bünyesine kattığı Liquid Japan’ın web sitesi aracılığıyla müşterilerine seslendi. Borsanın Japonya kolu, müşterilerin varlıklarını çekebilmelerini sağlayacak sistemler üzerinde çalıştıklarını aktardı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala