bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,486.28 1.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,153.23 1.52%
bnb
BNB (BNB) $ 604.83 0.47%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 0.70%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524659 1.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469786 0.84%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151251 1.65%

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried Kongre’de Konuşacak

FTX CEOsu Sam Bankman Fried Kongrede Konuşacak 2

Kripto para sektörü oldukça kritik bir dönemden geçerken bir gelişme de FTX’in CEO’su Sam Bankman-Fried‘den geldi. BD Temsilciler Meclisi Tarım Komitesi Başkanı Temsilci David Scott (D-GA) başkanlık edeceği duruşmada 5 konuşmacı savunma yapacak. Bu konuşamacılar arasındaki en genç milyarder olarak da Sam Bankman-Fried yer alacak.

FTX CEOsu Sam Bankman Fried Kongrede Konuşacak1

Kongresi Türevler Hakkında FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’ı Dinleyecek

Kripto para sektörü son dönemde olukça kritik gelişmelere şahitlik ederken düzenleyicilerin odak noktası olmuş durumda. Bu yüzden sektörden önemli isimlerin konuşmaları ve sektör hakkında önemli detaylara yer vermeleri bekleniyor. Özellikle kısa bir süre önce başlayan ve hâlâ devam eden Terra (LUNA) ve UST krizi, Kongre önünde konuşmacılarını elini zayıflatıyor.

Konuşmacılar arasında CME Group CEO’su Terrence Duffy, kripto milyarderi ve FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, Futures Industry Association (FIA) CEO’su Walt Lukken, Atlanta merkezli Intercontinental Exchange (ICE) Baş Geliştirme Sorumlusu Christopher ve Edmonds ve Coinfund Yönetimi Başkanı Christopher Perkins gibi önemli isimler yer alıyor.

Kongre’de mutemelen önemli soruların Bankma-Fried’e sorulacağı tahmin edilirken ana odak konunun kripto vadeli işlem borsalarının düzenlenmeleri olacağı düşünülüyor.

Son olarak Forbes‘un haberine göre ABD Temsilciler Meclisi Tarım Komitesi Başkanı Temsilci David Scott’ın daha önce de konu hakkında endişelerini belirtmesi ve düşüncelerinin aynı olmasına karşın, Bankman-Fried’in sektör için önemli noktalara değineceğine inanılıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala