bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,597.31 0.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,161.82 0.85%
bnb
BNB (BNB) $ 614.69 1.00%
solana
Solana (SOL) $ 145.23 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525991 0.09%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47094 0.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151829 0.49%

FTX, BlockFi Hisseleri Satın Alımı İçin Görüşmelere Başladı

ftx blockfi hisseleri satin alimi icin gorusmelere basladi

Kripto para borsası FTX’in kurucusu Sam Bankman – Fried, kripto borç verme şirketi BlockFi ile yakından ilgileniyor. WSJ haberine göre FTX, BlockFi hisslerinin satın alımı için görüşmelere başladı.

FTX, BlockFi Hisselerini Satın Almak İstiyor

Geçtiğimiz günlerde FTX’in kurucusu ve CEO’su olan Sam Bankman – Fried, BlockFi için 250 milyon dolarlık bir kredi vermişti. Verilen bu kredi sonrasında FTX’in BlockFi’den hisse almak için görüşmelere başladığı aktarıldı. Sam Bankman – Fried’in bir diğer şirketi olan Alameda Resarch, Kanada merkezli kripto komisyoncusu Voyager Digital’de de büyük bir hisse alımı gerçekleştirdi.

ftx blockfi hisseleri satin alimi icin gorusmelere basladi 2

Bu ayın başlarında Alameda Research, Voyager’a birisi 200 milyon dolar nakit ve stablecoin bir diğeri ise 15.000 Bitcoin (BTC) olmak üzere iki adet kredi sunduğunu açıklamıştı. Şirketlere yakın kaynaklar tarafından yapılan açıklamada, BlockFi ve FTX arasındaki görüşmelerin devam ettiği ve şimdilik herhangi bir hisse anlaşması için karar birliğine verilmediği belirtildi. Yapılan bu anlaşmalar, Sam Bankman-Fried ve diğer şirketleri tarafından yapılan yüksek profilli yatırımlarla krizde olan firmaların içerisinde bulunduğu krizden çıkış fırsatı sunabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala