bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,760.08 3.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,944.92 1.36%
bnb
BNB (BNB) $ 575.40 0.90%
solana
Solana (SOL) $ 149.57 2.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506467 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.442828 2.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151922 0.25%

Floki, tokenizasyon dünyasına adım attı

floki inu floki italyan futbol kulubu ile ortakligini duyurdu 2

Floki, trilyon dolarlık tokenizasyon endüstrisinden yararlanmak için TokenFi isimli platformu başlattı. Floki Baş Geliştiricisi ‘B’ konuya ilişkin yaptığı açıklamasında, “Tokenleştirme endüstrisinin 2030 yılına kadar 16 trilyon dolarlık bir endüstri olacağı tahmin ediliyor” ifadesini kullandı.

floki 100 milyon dolarlik token yakacak

Floki, yeni platformunu duyurdu

Floki, tokenizasyon dünyasına adım attı. TokenFi platformu, kullanıcıların kod yazmadan kripto para başlatmasına olanak tanıyacak. Kullanıcıların daha sonra Floki topluluğundan fon toplayabileceği ifade edildi. Platformun kripto varlığı TOKEN olacak. TOKEN, 500 bin dolarlık tamamen seyreltilmiş piyasa değeri üzerinden sunulacak. Platform TSİ ile saat 15.00’te aktif hale geldi.

Ayrıca likidite için borsalar ve piyasa yapıcılarla bağlantı kurulabilecek. Menkul kıymet olarak kabul edilmeyen gerçek dünya varlıklarına bağlı token’lar piyasaya sürülebilecek.

Floki baş geliştiricisi, BlackRock’ın sektörün ‘piyasalardaki bir sonraki evrim” olarak adlandırdığı potansiyeline güçlü bir şekilde inandığına vurgu yaptı. RWA, gayrimenkul veya araba gibi fiziksel bir varlığın dijitalleştirilerek merkezi olmayan finans (DeFi) uygulamalarında kullanıma sunulması anlamına geliyor.

Protokol başlangıçta Ethereum, BNB Chain, opBNB, Base ve Arbitrum ağında başlatılacak. İlerleyen dönemlerde daha blockchain’e yayılacak. Token veya akıllı sözleşmelere başlatmak için protokolü kullanan kullanıcılara teşvikler sunulacak. TOKEN arzının fazlası ile FLOKI stake edilebilecek.

Platformun duyurusunun ardından FLOKI, yüzde 40’ın üzerinde yükseliş yaşadı. FLOKI, gün içerisinde en yüksek 0.00004260’a kadar yükseldi. Memecoin, daha sonra gelen satışlarla 0.00003550 civarına geriledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala