bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,150.92 3.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,982.14 2.26%
bnb
BNB (BNB) $ 597.29 1.16%
solana
Solana (SOL) $ 146.52 1.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.50488 0.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451972 3.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144749 2.87%

Floki Inu, Binance’te Listelenmek Topluluktan İmza Topluyor

floki inu binancete listelenmek topluluktan imza topluyorwe

Popüler meme token Floki Inu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla topluluktan destek istedi. Kripto para borsası Binance’te listelenmek istediğini dile getiren proje, imza kampanyası başlattı. Topluluk tarafından gelecek imza ile beraber borsanın dikkatini çekmek istiyor.

Floki Inu, Binance Listelenmesi İçin İmza Topluyor

Geçtiğimiz aylarda Floki Inu (FLOKI), euro para birimiyle alım satım hizmeti sunan LiteBit borsasına eklenmişti. Bu kez kripto para borsası Binance’de listelenmek için imza toplamaya başladı.

Söz konusu paylaşım FLOKI’nin resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşıldı:

Proje tarafından verilen bilgiye göre, kampanyaya şimdiye kadar 29 bin kişi katılım sağladı. Change aracılığıyla yapılan imza toplama işlemi, işe yarar mı henüz bilinmiyor.

Floki Inu ekibinin yayınladığı tweet, şimdiden yaklaşık 29.000 kişinin imza kampanyası kapsamında imza atmış olması dışında fazla bir bilgi sunmuyor. еру change.org web sitesinden alınan veriler, bu miktarın bu potansiyel listeyi destekleyen kişilerin 35.000 imzasına çıktığını söylüyor.

Bu yılın başlarında başlatılan bir başka kampanya da Floki Inu’nun popüler ticaret platformu Robinhood’da listelenmesi için imza toplamaktı. Temmuz ayında change.org’a eklenen bu belge, o zamanlar 500’den az imza topladı. Bu yazının yazıldığı sırada, dilekçe imza sayısı 1.902.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala