bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,338.97 4.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.85 4.47%
bnb
BNB (BNB) $ 605.84 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 8.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517137 4.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466454 5.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149108 6.93%

Fintech devi Ant Group’tan yeni blockchain adımı

ant group blockchain teknolojisine odaklaniyorfg

Çinli fintech devi Ant Group, denizaşırı blockchain markası ZAN’ı piyasaya sürdü. ZAN, Hong Kong ve Singapur dahil olmak üzere denizaşırı pazarlarda kurumsal ve bireysel müşterilere hizmet vereceği bildirildi.

Ant Group Sirketinden Web3 Adimi

Ant Group, ZAN’ı piyasaya sürdü

Alibaba’nın fintech iştiraki Ant Group’tan yapılan açıklamada, ZAN’ın kurumsal müşterilerin gerçek dünya varlıklarını ihraç etmeleri ve yönetmelerine yardımcı olacağı belirtildi.

ZAN İcra Kurulu Başkanı Zhang Hui, hem kurumsal hem de bireysel Web3 geliştiricileri blockchain uygulama geliştirme ürünleri ve hizmetleri sunulacağını ifade etti. Şanghay’da düzenlenen bir konferansta konuşan Hui, “Ant Group olarak uygulama geliştirme sürecinde verimlilik ve güvenlikle ilgili darboğazları gördük” dedi.

ZAN’ın elektronik müşterini tanıma, kara para aklamayı önleme ve işlem hizmetleri de dahil olmak üzere teknik ürünler sunacağı da kayedildi. Ant Group, Temmuz 2020’de blockchain markası AntChain’i piyasaya sürmüştü. Şirket, bu yılın başlarında ZAN’ın teknik hizmetlerinin pilot uygulamasına başladığını bildirmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala