bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,338.97 4.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.85 4.47%
bnb
BNB (BNB) $ 605.84 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 8.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517137 4.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466454 5.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149108 6.93%

Fan Tokenların Geleceğinde Taraftarları Ne Bekliyor?

Kapital’in yeni bölümü yayınlandı. Melis Hazal Karagöz’ün Kapital‘de bu haftaki konukları spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler ve Kurumsal NFT Danışmanı Hakan Gündoğan oldu. Serdar Ali Çelikler ve Hakan Gökdoğan ile fan tokenlar ve taraftarlar için olabilecek geliştirmelerden, Metaverse evreninde yer alan Metaverse projelerinden, NFT teknolojileri hakkındaki gelişmeleri ve daha fazlasını konuşuldu.

Nelerden Bahsedildi?

Melis Hazal Karagöz ilk olarak NFT ile ilgili başladı. Melis Hazal Karagöz NFT ile ile ilgili olarak Hakan Gündoğan’a “NFT’de nereye doğru giden bir döngü var?” şeklinde bir soru yöneltti:

Hakan Gündoğan şu şekilde yanıt verdi:

Aslında bakıldığı zaman NFT’ler coin piyasası ile paralel gidiyor. Bakıldığı zaman bunu net bir şekilde izleyebiliyoruz. Bilindiği üzere birçok farklı NFT çeşidi mevcut. Geçtiğimiz yıl yine bu dönemlerde bir hype oluşmuştu. Ben hesabımı Ocak ayında açtım ama ben NFT sektörü ile 2020’den beri ilgileniyorum. Aynı zamanda 2017’den bu yana da kripto para sektörünün içerisinde yer alıyorum.

Melis Hazal Karagöz programın ilerleyen dakikalarında spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler’e NFT’lerin spor ile nasıl birleştiğini sordu:

Serdar Ali Çelikler şu şekilde konuştu:

Öncelikle ben Sorare’de yatırımcıyım. Daha Sorare Türkiye’de yokken Hakan bize bir takım kurdu. Yani başka bir kart oyunlu bir takım. Benim bu futbol kartları ile ilgili olarak bir şeyin olduğundan o zaman oldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala