bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,887.31 0.52%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,918.59 0.79%
bnb
BNB (BNB) $ 593.62 1.53%
solana
Solana (SOL) $ 145.66 0.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506324 0.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.438684 2.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143724 0.04%

Ethereum, NFT Satışlarında Rekor Kırarak 25 Milyar Doları Aştı

ethereum nft satislarinda rekor kirarak 25 milyar dolari asti

Ethereum NFT’ler söz konusu olduğundan önde gelen Blockchain ağlarında liderliğini koruyor. Birçok popüler NFT koleksiyonuna ev sahipliği yapan Ethereum ağı hızla büyüyor. Ethereum, NFT satış hacmi açısından liderliğini korumaya devam ediyor. 

Ethereum, NFT Satışlarında Rekora İmza Attı

NFT satın alma, tutma ve satma söz konusu olduğunda Ethereum en popüler ağ olarak karşımıza çıkıyor. 1 Haziran itibariyle Ethereum NFT’lerin satış hacmi tüm zamanların en yüksek seviyesine yaklaşık 27.50 milyar dolarla ulaşarak rekor kırdı.

ethereum nft satislarinda rekor kirarak 25 milyar dolari asti
Source: Blockchains by NFT Sales Volume Ranking by CryptoSlam

Ethereum, Mayıs ayında piyasa değerinin 250 milyar doların altına düştü. ETH’nin 2.000 doların altına düşmesinden sonra Ethereum tabanlı NFT projelerine büyük bir destek geldiği görüldü.

Ethereum’u tüm zamanların en çok satan ilk beş NFT Blockchain ağı arasında Ronin, Solana, Flow ve Polygon‘un önüne geçti. En çok satış hacmine sahip diğer zincirler arasında Wax, Avalanche, Palm, Tezos ve Panini yer aldı.

Geçtiğimiz nisan ayında popüler NFT platformu Opensea’de Ethereum NFT satışlarının Solana NFT’lere göre düşüşte olduğunu aktarmıştık fakat verilere göre Ethereum NFT satışları, mayıs ayında rekor kırıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala