bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,450.73 2.61%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,005.77 3.08%
bnb
BNB (BNB) $ 584.38 1.58%
solana
Solana (SOL) $ 146.58 6.55%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522281 3.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.442579 2.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148849 5.89%

Ethereum Geçişe Hazırlanırken Balinalar Hareketleniyor

Ethereum Geçişe Hazirlanirken Balinalar Hareketleniyor

Kripto dünyası son dönemde oldukça önemli ve kritik bir dönemden geçerken, Ethereum da oldukça büyük bir geçişe hazırlanıyor. Ağın konsensüs mekanizmasının Proof of Work’ten Proof of Stake’e taşınması için çalışmalar tüm hızıyla sürerken, Ethereum balinaları dev transferlerini artırıyor.

Ethereum 2.0a Kitlenen ETH Miktari 10 Milyonu Aşti

Ethereum Geçişe Hazırlanırken Balinaların Transferleri Artıyor

Ethereum geliştici ekibi tarafından yayımlanan tarihli bir blog yazısında, geçiş hazırlıkları ve önümüzdeki aylarda neler bekleneceği hakkında daha fazla bilgi paylaşıldı. Birleştirme yükseltmesi, hisse kanıtı konsensüsüne resmi geçişini tanımlıyor.

Ethereum geliştiricileri, en son birleştirme test ağı olan “Kiln” i başarıyla yayınlanmış durumda. Kiln test ağında yapılan değişiklikler, bazı yeniden adlandırmaların yanı sıra Kintsugi’de keşfedilen uç durumlara dayalı olarak Birleştirme belirtimlerinde yapılan değişiklikleri içeriyordu. Birleştirme test ağındaki PoS kayması bazı uygulama sorunlarını ortaya çıkarsa da, Ethereum Foundation, birleştirme testinin tüm eller güvertede devam edeceğini söyledi. Herhangi bir kritik sorun tespit edilmezse, Kiln piyasaya sürülecek son yeni genel test ağı olacak.

Ethereum Balinaları Hareketleniyor

Ethereum 2.0 geçişi için çalışmalar tüm hızıyla sürerken, Ethereum 2.0’a kitlenen varlıkların miktarı da hızla artıyor ve balinaların da iştahı artıyor gibi gözüküyor. Öyle ki zincir içi analitik şirketi Santiment’in verilerine göre, Ethereum‘un ilk 10 balina adresi, toplam arzın bir yıl öncesine göre bugün yüzde 4.3 daha fazla biriktirdi. Santiment, bu cüzdanlar tarafından tutulan tüm ETH’nin yüzde 23.7’sinin Ocak ayı sonlarında ulaşılan yüksek seviyelere çok yakın kaldığını belirtiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala