bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,236.94 1.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,165.09 1.06%
bnb
BNB (BNB) $ 598.76 0.83%
solana
Solana (SOL) $ 135.78 0.21%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51376 1.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454306 0.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.142399 1.06%

Eski CFTC Başkanından Kripto Borç Platformları Açıklaması

eski cftc baskanindan kripto borc platformlari aciklamasi

Eski Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) Başkanı Timothy Massad, verdiği bir röportajda, kripto borç verme platformları hakkında açıklamalarda bulundu. Massad açıklamasında, kripto borç verme platformlarının düzenlenmesi gerektiğini belirtti.

Kripto Borç Veren Şirketler Düzenlenmeli

Eski CFTC Başkanı Timothy Massad, özellikle kripto para birimi ticaret şirketi olan Celsius tarafından bu haftanın başlarında yapılan son çekimlerin dondurulması işlemleri sonrasında, kripto endüstrisinde borç verme platformları için daha güçlü düzenlemelere ihtiyaç olduğunu dile getirdi.

eski cftc baskanindan kripto borc platformlari aciklamasi 2

Görevinden ayrıldıktan sonra Harvard Üniversitesi Kennedy Devlet Okulu’nda araştırma görevlisi olarak çalışmalarına devam eden Massad, önemli miktarda kaldıraç ve borç verme söz konusu olduğunda kredi platformları için endişe duyulan kısımlar olduğunu belirtti. Massad, bu kaygıları iki farklı şekilde ele aldı. Birincisi bir kurumun, bir platformun ya da bir merkezi olmayan finans (DeFi) düzenlemesinin başka şeylere ne ölçüde bağlı olabileceği ve ikincisi ise insanların endişelenmeye başlayabileceği olarak açıkladı. Son olarak Celsius ile ilgili sorunlar ABD’nin bazı eyaletlerinde menkul kıymetler düzenleyicileri tarafından inceleme altına alınması sonrasında ortaya çıkmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala