bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,338.97 4.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.85 4.47%
bnb
BNB (BNB) $ 605.84 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 8.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517137 4.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466454 5.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149108 6.93%

Eriksen Geri Döndü! Premier Ligden Transfer Haberleri 

BTCHaber TV’nin yeni programı Muhtemel 11’in yeni bölümü yayınlandı. Bu programımız da Emre Özcan ve Erman Yaşar ile birlikte sporu, futbolu ve Fan Token’ları konuşuldu. Ayrıca İngiltere Premier Liginde yaşanan transfer haberleri değerlendirildi.

Premier Ligden Transfer Haberleri

Erman Yaşar ilk olarak Emre Özcan’a Fan Tokenların da düşüşler mi yaşanıyor? Ne durumdasın? şeklinde bir soru yöneltti.

Emre Özcan şu şekilde yanıt verdi:

Ben bu durumlara çok fazla takılmıyorum. Ben orada yatırımım yaptım ve zirvede bıraktım. Durumlara bakıldığında zaten inişli çıkışlı bir durum söz konusu. Bilindiği üzere coinler birkaç hafta önce düşüşe geçti. Tabii coinler çökünce fan tokenlarda bu durumdan oldukça etkileniyor. Aynı zamanda kulüplerde nasibini alıyor. Yani bu durumda piyasanın dörtte biri gitti diyebiliriz. Sonuç olarak bakıldığında piyasa kendini kendini sürekli olarak toplarlar. Önemli olan bu gibi durumlarda sabırlı olmak lazım.

Videonun devamında Erman Yaşar ve Emre Özcan genel futbol konuları hakkında da konuştu. İkili özellikle Premier Lig’de Manchester City ve Liverpool ile bir şampiyonluk yarışının olduğuna da değindiler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala