bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,132.38 0.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,930.06 0.64%
bnb
BNB (BNB) $ 592.98 0.44%
solana
Solana (SOL) $ 145.15 0.09%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504323 0.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.440491 0.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.142537 1.00%

Elon Musk’ın Bir Bored Ape NFT’si Satın Aldığı İddia Ediliyor

elon muskin bir bored ape nftsi satin aldigi iddia ediliyor

Bilindiği üzere NFT sektörünün hızla gelişmesi ile birçok ünlü isim bu alanda yer almaya başladı. Genellikle Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlar ile sık sık gündeme gelen Tesla CEO’su Elon Musk bu kez bir NFT satın alımı ile gündemde. Twitter’da Derek.eth olarak bilinen bir NFT koleksiyoncusu, Elon Musk’ın bir NFT satın aldığına dair iddiada bulundu.

Derek.eth Twitter hesabı üzerinden 1837 numaralı Bored Ape NFT’sinin 600 Ethereum (ETH) karşılığında satıldığına paylaştı. Sözkonusu Bored Ape Yatch Club NFT‘sinin Elon Musk tarafından satın almış olabileceğine dair iddialar ortaya atıldı.

Wu Blockchain tarafından yapılan açıklama ise şu şekilde:

Tanınmış bir NFT koleksiyoncusu olan Deepak.eth, Twitter’da BAYC #1837’nin 569ETH’ye satıldığını ve bir MoonPay aracılığıyla Elon Musk tarafından satın alındığını söyledi. Ancak Twitter’ın NFT avatar özelliğini eleştiren Musk tarafından henüz doğrulanmadı.

Elon Musk Daha Önce Twitter’ın NFT Özelliğini Eleştirmişti

Daha önce de bildirdiğimiz üzere Elon Musk, Twitter’ın NFT profil resimleri hakkında attığı hamleyi eleştirmişti. Bunun yanında Twitter yönetimini NFT’ler ve kripto para birimleri ile ilgili Twitter gönderilerinin altındaki dolandırıcılar konusunda da uyarmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala