bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,410.26 0.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,141.84 0.06%
bnb
BNB (BNB) $ 611.26 1.20%
solana
Solana (SOL) $ 143.34 1.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.53042 1.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475844 0.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150886 0.80%

Elon Musk, Twitter İşten Çıkarmaları Hakkında Açıklama Yaptı

elon musk twitter isten cikarmalari hakkinda aciklama yapti

Sosyal medya platformu Twitter’ın yeni sahibi olan Elon Musk, Twitter’daki işten çıkarmalar hakkında açıklama yaptı. Elon Musk açıklamasında başka bir seçenek olmadığı için bu kararın alındığını belirtti.

Elon Musk: İşten Çıkarmadan Başka Bir Seçenek Yok

Geçtiğimiz hafta Twitter’ı tam 44 milyar dolara satın alan Elon Musk, satın alımı maliyetlerini düşürmek için yeni adımlar atmaya devam ediyor. Twitter’ın iş gücünün yüzde 50’sini işten çıkarma hamlesi sonrasında, Elon Musk açıklama yaptı.

Elon Musk açıklamasında, Twitter’ın işten çıkarmaları hakkında şirketin günde 4 milyon dolar kaybettiğini ve bu kararın tek seçenek olduğunu belirtti.

elon musk twitter isten cikarmalari hakkinda aciklama yapti 2

Twitter’da erken saatlerde yaşanan toplu işten çıkarmalar pek çok kişinin tepkisini çekti. Elon Musk, Twitter’ın toplu işten çıkarma hamlesi hakkında açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Elon Musk şu ifadeleri kullandı:

Twitter’ın toplu işten çıkarmalarına gelince, ne yazık ki Twitter günde 4 milyon doların üzerinde kayıp yaşarken, başka seçenek yok. Çıkan herkese 3 aylık kıdem tazminatı teklif edildi, bu yasal olarak gerekli olanın yüzde 50 fazlası.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala