bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,415.26 0.92%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,143.41 0.53%
bnb
BNB (BNB) $ 609.18 0.24%
solana
Solana (SOL) $ 144.16 1.31%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525904 0.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468532 0.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151049 0.96%

Elinde Bitcoin Olanlar 7 Yıl Sonra Milyoner Olabilir

Çiğdem Ceylan’ın sunumuyla bu hafta; Ark Investment, 2030 yılı için Bitcoin yükselecek iddiasını yeniledi, Bitcoin tahmini, kripto paraların yükselmesini sağlayacak ortaklıklar ve kripto para haberlerine dair daha fazla gelişmeyi sizler için derledik.

Nelerden Bahsedildi?

Amerikan yatırım yönetim şirketi Ark Investment, Bitcoin fiyatının 2030 yılında 1 milyon dolar olacağı iddiasını yineledi. 

Volatilite eksikliğinin kripto para piyasasında sorun yaratacağını söyleyen ARK Invest kripto bölümü eski lideri Chris Burniske, kripto para yatırımcılarının hacmin oynaklığının olmamasının son isteyecekleri şey olduğu kanaatinde.

Sektör ile ilgili tahminler bu yönde devam ederken, kripto sektörü, hafta boyunca adeta teknoloji dünyası ile iç içe geçmiş durumda… Daha fazla vakit kaybetmeden ilk haberimizle başlayalım…

ABD’li teknoloji devi Google önümüzdeki yıl sunmayı planladığı bulut hizmetlerin kripto para ile ödenmesi fikrinde ödemeleri almak için Coinbase ile anlaştı. 

Google, ödemeleri almanın dışında kripto paraların depolanması ve ticareti için de Coinbase’in bir hizmeti olan Coinbase Prime’ı kullanacak. Ayrıca Google bazı uygulamalarını Amazon’un Web servisinden Google’ın bulutuna taşıyacak.

Teknoloji haberlerimiz bununla da sınırlı değil… Facebook’un çatı şirketi Meta kısa süre önce gerçekleştirdiği etkinlikle yeni çalışmalarını sergiledi. Özellikle metaverse konusunda önemli adımlar atmak isteyen şirket, sanal ve artırılmış gerçeklik konusunda hamleleriyle gündemde. 

Bu doğrultuda Meta, Quest Pro karma gerçeklik gözlüğünü tanıtan şirket, Microsoft ile ortaklık kurduğunu da açıkladı.

Ortaklık ile beraber; Word, Excel, PowerPoint, Outlook ve SharePoint gibi tanıdık Microsoft uygulamaları da Meta’nın VR’sinde kullanıma sunulacak.  

Ortaklık haberlerinin dışında Blockchain teknolojisi de son dönemde oldukça gündemde. Çıkardığı video oyunlarıyla küresel çapta ün sahibi olan Konami, Blockchain çalışmalarını başlatıyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala