bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,214.67 1.40%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,985.42 0.29%
bnb
BNB (BNB) $ 591.45 0.59%
solana
Solana (SOL) $ 150.59 4.85%
xrp
XRP (XRP) $ 0.507103 1.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458672 1.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147412 0.52%

Edward Snowden, Yapay Zeka ile İlgili Değerlendirme Yaptı

Teknoloji Devlerinde Yapay Zeka Yarisi

Kripto para sektörünün önce gelen isimleri son dönemin belki de ne çok konuşulan konularından biri olan yapay zeka ile ilgili birçok farklı değerlendirmelerde bulunuyor. Edward Snowden, Consensus 2023′te yapay zekadaki son gelişmeler ve bunun hem insan gelişimi hem de daha fazla gözetim için nasıl kullanılabileceği hakkında konuştu. 

Edward Snowden’den Yapay Zeka Yorumu

Eski bir NSA muhbiri olan Edward Snowden, teknolojinin kötü amaçlı aktörler tarafından ele geçirilebileceği korkusuna rağmen yapay zekanın insan zekasını aşabileceği ve insanlığa fayda sağlayabileceğine umutlarını paylaştı. Snowden, eğitim verilerine açık erişim sağlamayacağını göz önünde bulundurarak, OpenAI’nin kendisini seçtiği adla markalaştırmasındaki acımasız olduğunu söyledi.

edward snowden yapay zeka ile ilgili degerlendirme yaptie

Yasal olarak Snowden, yapay zekanın üstesinden gelmenin çok zor olduğuna inanıyor. Şirketler ve hükümetler halkı giderek daha fazla gözlemliyor ve insanları daha okunaklı ve dövülebilir yapıyor. Bu varlıklar, vatandaş davranışları hakkında erişebildikleri geniş veri merkezleri sayesinde yapay zeka alanında belirgin avantajlara sahip.

Snowden AI’nın hatalarının çoğunun düzeltilebileceğini düşünüyor. Ayrıca Snowden’e göre yapay zeka geliştiricilerinin yaptığı birincil hata, makinelerine bizim gibi öğrenmeyi öğretmeye çalışmak. Aksine, yapay zekanın bizden daha iyi olması gerektiğine inanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala