bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,458.27 0.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,146.89 0.08%
bnb
BNB (BNB) $ 609.77 0.26%
solana
Solana (SOL) $ 144.34 1.89%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526522 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467778 1.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151242 0.42%

Dünya Ekonomik Forumu, Kripto Paranın Geleceğini Özetledi

dunya ekonomik forumu kripto paranin gelecegini ozetledi

Dünya Ekonomik Forumu (WEF), 2022 kripto para sektörü kışının sektör için bir dönüm noktası olabileceğini belirtti. WEF ayrıca 2023 yılı için kripto paranın geleceğini de özetledi.

Dünya Ekonomik Forumu’ndan Kripto Geleceği Yorumu

WEF’in Dijital Para Birimi Yönetişimi Konsorsiyumu yetkilisi Dante Disparte, 2 Ocak’ta yayınlanan bir blog gönderisinde, ajansa göre, piyasadaki gerilemenin, çoğu şirketin zorlu varlıklarla birlikte ortadan kalktığını belirtti.

Gerçekten de WEF, Blockchain teknolojisinin genel finans sektöründeki rolünü kabul ederken, kripto para birimlerinin geleceğinin düzenleyici görünüm tarafından yönlendirileceğine dikkat çekti.

dunya ekonomik forumu kripto paranin gelecegini ozetledi 2

Blog yazısında WEF, sektörü düzenlemek için çaba sarf eden yargı bölgelerinin geleceği şekillendirmesinin muhtemel olduğunu belirterek, kötü aktörlerin sektörü hala istismar edebileceğini iddia etti.

Forum, kriptografi ve Blockchain teknolojisinin altında yatan teknolojinin yaygın uygulamalara sahip olduğunu belirtirken, finansal hizmetler sektöründeki deneylerin dikkate alınması gereken bir şey olduğunu vurguladı. Bu doğrultuda WEF, Blockchain kullanımını giderek daha fazla benimseyen bankacılık devi JPMorgan gibi varlıkları seçti.

Bununla birlikte, WEF, kötü aktörlerin teknolojiyi kötü amaçlarla kullanma potansiyeli de dahil olmak üzere, parayı içeren herhangi bir sektörün doğasında var olan risklerin her zaman mevcut olacağını da kabul etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala