bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,304.23 0.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.85 0.07%
bnb
BNB (BNB) $ 610.06 0.89%
solana
Solana (SOL) $ 143.96 1.58%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524179 0.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469709 1.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150146 0.52%

Doğa Özcan, Fan Token’ların Kullanıcılarına Kazandırdığı Katkılara Değindi

doga ozcan fan tokenlarin kullanicilarina kazandirdigi katkilara degindiad

Beşincisi düzenlenen Kripto Meydanı’nda, Blockchain ile spor endüstrisinin birlikteliği ve geleceği konuşuldu. Yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte; Scouthub CEO’su Doğa Özcan, Socios.com Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Sema Tuğçe Dikici ve Paribu Ürün Müdürü Mert Altaç gibi önemli isimler yer aldı.

Scouthub CEO’su Doğa Özcan, Kripto Meydanı’nda Fan Token’ların kazandırdığı katkılara değindi.

Doğa Özcan, Fan Token’ların Önemine Dikkat Çekti

Scouthub CEO’su Doğa Özcan, etkinlikteki ilk soruları yanıtlayan isim oldu. Özcan konuşmasında özellikle NFT ve kripto para ile ilgili spor çalışmalarıyla ilgili görüşlerini paylaştı. Fan token’ların DAO yapısının önemli olduğuna vurgu yapan Özcan, blokzincir dünyasının spor takımları için kazançlı olduğunu söyledi.

doga ozcan fan tokenlarin kullanicilarina kazandirdigi katkilara degindierrt

Doğa Özcan, fan token’ların kullanıcılarına kazandırdığı katkıların tam olarak anlaşılamadığını ve kripto ile fan token arasındaki ayrımın iyi yapılması gerektiğini belirtti.

Scouthub CEO’su Doğa Özcan konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Genel olarak takımlardan gelen geri bildirimleri dikkate almak oldukça önemli. Bu konuda özellikle dikkat edilmesi gereken nokta takımların biraz daha Fan Token’ların diğer tokenlardan ayırdığı belirli noktalar var. Bunlar DAO yapılarının gücünü çok düşünmüyorlar.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala