bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,003.95 0.34%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,080.62 0.95%
bnb
BNB (BNB) $ 578.17 0.12%
solana
Solana (SOL) $ 168.74 2.22%
xrp
XRP (XRP) $ 0.513054 1.71%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471457 2.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150558 1.43%

DeFiance Capital’in Kurucusu: Daha Bitmedik

DeFiance Capital 2

Kripto para sektörü oldukça kritik ve zor bir dönemden geçiyor. Özellikle son dönemde birçok kritik gelişme yaşandı. Özellikle düşen piyasalar ve artan düzenleyici baskıları, kripto odaklı şirketlerin iflası hakkında bir takım iddiaların doğmasına da neden oldu. İddialar arasında ismi özellikle yer alan DeFiance Capital‘in kurusucu ise konu hakkında dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

DeFiance Capital’in Kurucusu Sorunu Çözmek için Çalıştıklarını Açıkladı

Kripto para piyasaları 3 trilyon dolarlık altın günlerinden düşmeye devam ederken birçok kripto para şirketi alarma geçmiş durumda. Bitcoin başta olmak üzere kriptoların düşmesi, MicroStrategy gibi şirketlerin de oldukça etkilenmesine neden oldu. Bu şirketlerden birisi de DeFiance Capital. DeFi odaklı girişimlere fon sağlayan şirket, düşen piyasalar nedeniyle iflas edeceğine ilişkin iddialarla karşılaştı. Bununla birlikte Twitter üzerinden daha bitmediklerini ve çalışmaya devam ettiklerini söyleyen DeFiane Capital CEO’su Arthur Cheong, şu ifadelere yer verdi:

“İşimiz bitmedi ve durumu çözmek için fiilen aktif olarak çalışıyoruz. Benim ve ekibimizin davranışları ve eylemleri tutarlıdır ve bu değişmeyecektir”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala