bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,447.27 0.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.33 0.59%
bnb
BNB (BNB) $ 604.10 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 143.92 0.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524619 1.11%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471761 0.31%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15041 0.19%

Crypto.com, Singapur’dan ‘Prensipte’ Lisans Onayı Aldı

Crypto.com Singapurdan Prensipte Lisans Onayi Aldi 2

Merkezi kripto para borsaları için düzenleyici baskısı günden güne artıyor. Özellikle son dönemde piyasalarda yaşanan düşüş ve artan kayıplar, düzenleyicileri alarma geçirdiği için borsalar çok daha emin adımlar ile hareket etmek zorundalar. Bu noktada borsalar için en önemli konulardan birisi de lisans. Son olarak Crypto.com, Singapur’dan prensipte 3 tane lisansın onayını aldı.

Crypto.com Singapurdan Prensipte Lisans Onayi Aldi

Singapur Düzenleyicisi Crypto.com’a 3 Adet Lisans için Prensipte Onay Verdi

Singapur Para Otoritesi (MAS), ülkenin kripto söz konusu olduğunda en önemli düzenleyicilerinden birisi. Ülkende kaç tane kripto borsasının başvuru yaptığı açıklanmasa da Crypto.com’un açıklamalarına göre borsa 3 adet lisans için prensipte onay aldı. Bununla birlikte Genesis ve Sparrow Exchange de prensipte lisans onayı alan borsalar arasında yerini aldı.

Konu hakkında İsviçre’deki Point Zero Forum’un açılışında konuşan Singapur Başbakan Yardımcısı Heng Swee Keat, şu ifadelere yer verdi:

“Singapur’daki Web 3.0 ekosistemini ve topluluğunu büyütmek için yenilikçi ve sorumlu oyuncularla ortaklık kurmaya kararlıyız”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala