bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,595.04 1.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,066.82 3.76%
bnb
BNB (BNB) $ 588.27 1.00%
solana
Solana (SOL) $ 154.20 3.62%
xrp
XRP (XRP) $ 0.535622 0.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.448193 3.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155806 4.77%

Crypto.com, İtalya’dan Onay Aldı

crypto com italyadan onay aldi

İtalya kripto para borsalarına yeşil ışık yakmaya devam ediyor. Mayıs ayında Binance’e onay veren İtalya, dün Coinbase‘e, kripto varlık servis sağlayıcısı olarak faaliyet gösterebilmesi için lisans vermişti. Bu kez Crypto.com, İtalya’dan onay aldığını açıkladı.

Crypto.com, İtalya’da Kripto Hizmetleri Sunmak için Onay Aldı

Dünya çapında 50 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan Crypto.com, büyümek ve genişlemek için yeni hamleler yapmaya devam ediyor. Crypto.com, kripto varlık servis sağlayıcısı olarak faaliyet gösterebilmek için İtalya‘dan onay aldı.

Crypto.com yaptığı açıklamada, Organismo Agenti e Mediatori‘den (OAM) İtalya’da düzenleyici onayı aldığını bildirdi.

crypto com italyadan onay aldi

Bu adımla birlikte Crypto.com, ülkede yerel düzenlemelere uygun olarak sanal para birimi ve dijital cüzdan hizmetleri sunmaya başlayacak.

Crypto.com’un kurucu ortağı ve CEO’su Kris Marszalek yaptığı açıklama şu ifadelere yer verdi:

Bölgede kalıcı bir büyüme oluşturmaya kararlıyız ve değerli müşterilerimize geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi sunmak için düzenleyicilerle çalışmaya devam edeceğiz.

Ayrıca hatırlatacak olursak geçtiğimiz haziran ayında Crypto.com, ABD kullanıcıları için uygulamasında Apple Pay’i kabul ettiğini açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala