bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,755.69 1.12%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,534.43 1.28%
bnb
BNB (BNB) $ 612.33 3.87%
solana
Solana (SOL) $ 184.02 1.74%
xrp
XRP (XRP) $ 0.614585 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.640036 1.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.213519 5.28%

Crypto.com, Apple Pay ile Ödeme Kabul Etmeye Başladı

crypto com apple pay ile odeme kabul etmeye basladifs

Kripto para birimlerinin hızlı bir şekilde benimsenmesi ile beraber birçok kripto para borsası bu alandaki çalışmalarını hızlandırmış durumda. Kripto borsası ve ödeme şirketi Crypto.com bugün yaptığı açıklamada, ABD kullanıcıları için uygulamasında Apple Pay’i kabul ettiğini duyurdu.

Crypto.com, Apple Pay ile Ödeme Kabul Ediyor

Kripto para borsası Crypto.com tarafından yapılan bir duyuruya göre; şirketin uygulaması bundan sonra kullanıcıların tüm Apple iPhone’larda yerleşik olarak gelen popüler bir mobil ödeme çözümü olan Apple Pay‘i kullanarak sorunsuz bir şekilde kripto satın almalarına izin verecek.

Kripto para borsası Crypto.com, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Apple Pay artık Crypto.com Uygulamasında mevcut! Sadece birkaç dokunuşla anında kripto satın alın: Basit kurulum, Hızlı, kolay, güvenli Şimdi satın almak için dokunun.

Şimdilik, yeni ödeme seçeneği, New York eyaletindeki ABD’deki kullanıcılar tarafından kullanılabilir.

Crypto.com özelliğin gelecekte diğer ülkelere kademeli olarak sunulacağını belirtti. Bunun yanında yeni ödeme seçeneğini kullanmak için kullanıcıların önce banka veya kredi kartlarını iPhone’larındaki Apple Cüzdan’a eklemeleri gerekecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala