bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,847.91 0.31%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,077.65 1.41%
bnb
BNB (BNB) $ 578.33 0.33%
solana
Solana (SOL) $ 168.97 2.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51405 1.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471637 1.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149716 2.46%

İtalya’dan Coinbase’e Yeşil Işık

İtalyadan Coinbasee Yeşil Işik1

Düzenleyicilerin kripto borsaları üzerindeki baskı giderek artıyor. Bir taraftan Binance, Hollanda Merkez Bankası’ndan ceza yerken, diğer tarafan Coinbase, İtalya’da bir kripto varlık servis sağlayıcısı olarak faaliyet göstermek için bir lisans aldı. 

İtalya'dan Coinbase'e Yeşil Işık

Coinbase, İtalya’da Kripto Hizmetleri Sunmak için Onay Aldı

Kripto para borsası Coinbase‘in kısa bir süre önce paylaştığı blog paylaşımına göre borsa, İtalyan düzenleyici Organismo Agenti e Mediatori (OAM) tarafından ortaya konan gereksinimleri artık karşıladıklarını açıkladı. Bununla birlikte Coinbase, bu kriterleri karşılayan ilk şirketlerden biri olduğunu iddia etti.

İrlanda, İngiltere ve Almanya’daki özel merkezler aracılığıyla neredeyse 40 Avrupa ülkesindeki müşterilere hizmet veren borsa, düzenleyiciler ile uyum konusunda da aktif çalışmalarını yürüttüğünü vurguladı.

Konu hakkında konuşan Coinbase Başkan Yardımcısı Nana Murugesan şu ifadelere yer verdi:

“Dünyanın her köşesinde ekonomik özgürlüğü artırma misyonumuza doğru ilerlerken, faaliyet gösterdiğimiz her yetki alanında düzenleyicilerle yapıcı bir ilişki kurmak inanılmaz derecede önemli. Bu düzenleyici onayını almak, İtalyan mali düzenleyicileriyle yakın işbirliğimizin ve olumlu çalışma ilişkimizin bir kanıtı niteliğinde. Avrupa ve diğer bölgelerde büyümeye devam ederken, güçlü düzenleyici ilişkilerimizi sürdürmek, kriptoekonomideki en güvenilir ve güvenli platform aracılığıyla müşterilerimizin istediği ürünleri pazara sunmaya devam etmemizi sağlayacak”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala