bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,528.41 4.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,929.49 2.09%
bnb
BNB (BNB) $ 548.61 4.15%
solana
Solana (SOL) $ 130.51 4.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.510547 1.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.446175 1.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.12678 3.33%

Crypto.com ABD Lansmanının ‘İlk Fazını’ Duyurdu

crypto com abd lansmaninin ilk fazini duyurdu1

Crypto.com, ABD lansmanının ilk aşamasına başladığını duyurdu. Kripto para borsası Amerika Birleşik Devletlerinde bir platform hazırlığında.

Açıklama, bugün şirket CEO’su Kris Marszalek‘ten geldi. Marszalek, “Profesyonel tüccarlar için teklifimizi ABD‘ye genişletmekten heyecan duyuyoruz.” dedi.

Crypto.com Exchange, bu ilk lansman aşamasında ABD’li kurumsal yatırımcıları destekleyecek. Mümkün olan en kısa sürede herkese ulaştırmak için sabırsızlanıyoruz.”

Kris Marszalek

Borsa şirketinin bu yılki Super Bowl‘da büyük paralar harcaması ile birleştirildiğinde lansman agresif bir başlangıca işaret ediyor.

Crypto.com ABD Lansmanı İle Kurumsal Kullanıcıları Bekliyor

Şirket açıklamasına göre, Crypto.com, önümüzdeki aylarda bir sunumla, ABD’deki kullanıcılar için kullanılabilir hale gelecek. ABD’li kurumsal yatırımcıları listesine alan kripto para borsası, VIP kullanıcılarının özel etkinlikler, ödüller ve “en son pazar bilgileri” dahil olmak üzere çeşitli özelliklere erişebileceğini söylüyor.

Buna göre, diğer klasmanlardan kullanıcılar şu an için hedeflenmiyor.

Bir reklamın maliyeti, 30 saniyelik yayın süresi için 6,5 milyon dolar olarak rapor edildi.

Marszalek, Financial Times‘a verdiği bir röportajda “Farklı sporlara girmek herkese bulundukları yerde ulaşmamı sağlıyor.” diye konuşmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala