bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,746.81 1.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,172.43 4.35%
bnb
BNB (BNB) $ 589.53 2.74%
solana
Solana (SOL) $ 136.55 3.98%
xrp
XRP (XRP) $ 0.511563 1.56%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457281 2.62%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.142679 4.92%

CoinsPaid, saldırı sonrasında araştırmalarına devam ediyor

coinspaid saldiri sonrasinda arastirmalarina devam ediyor

CoinsPaid, kripto para hizmetlerini 22 Temmuz’da geçici olarak durduran saldırının ardından operasyonlarına devam ettiğini duyurdu. Şirket, saldırının arkasında Kuzey Kore merkezli Lazarus Group’un olduğunu düşünüyor.

CoinsPaid, Saldırı Sonrasında Güvenlik Tedbirlerini Artırıyor ve Müşteri Fonlarının Güvende Olduğunu Belirtiyor

CoinsPaid, Kuzey Kore merkezli Lazarus Group‘un 22 Temmuz’da düzenlediği tahmin edilen saldırının ardından operasyonlarına devam ettiğini bildirdi. CoinsPaid, bu saldırının ardından hizmetlerini geçici olarak durdurmuştu.

CoinsPaid tarafından yapılan bir açıklamada, Lazarus’un saldırısının çok daha etkili olmasını bekledikleri ifade edildi. Açıklamada, “Saldırıya yanıt olarak, şirketimizin yetenekli profesyonellerinden oluşan özel bir ekibimiz, sistemlerimizi korumak ve etkisini minimize etmek için durmaksızın çalıştı… Hızlı ve etkili güvenlik tedbirlerimiz ve süreçlerimiz, CoinsPaid’in daha büyük bir fon kaybını engellemesini sağladı” denildi.

CoinsPaid, müşterilerinin fonlarının saldırıdan etkilenmediğini belirtti, ancak şirketin gelirleri üzerinde belirli bir etki olduğunu kabul etti. Ayrıca CoinsPaid, Lazarus Grubu’nun iddia edildiği üzere Axie Infinity oyununun geliştiricisi Sky Mavis, Atomic Wallet ve Alphapo gibi diğer kripto finans kuruluşlarına da siber saldırılar düzenlediğini vurguladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala