bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,633.78 2.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,965.51 0.85%
bnb
BNB (BNB) $ 596.14 0.49%
solana
Solana (SOL) $ 144.98 0.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501755 0.95%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.448136 1.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143254 0.44%

Axie Infinity ve CyberKongz’den ortak NFT girişimi

axie infinity ve cyberkongzden ortak nft girisimi

Axie Infinity’nin oluşturucusu olan Sky Mavis, NFT koleksiyonu CyberKongz ile birlikte yeni bir ödül programını duyurdu. Bu program kapsamında, popüler Blockchain oyununun nadir NFT’lerine sahip olan oyuncular, yeni bir NFT koleksiyonundan ödüller kazanacaklar.

CyberKongz ve Sky Mavis’ten Önemli Ortaklık

Axie Infinity’nin yapımcısı olan Sky Mavis, NFT koleksiyonu CyberKongz ile bir iş birliği başlattığını ve bu ortaklık kapsamında bazı web3 oyuncularına dijital varlıklarla teşvikler verileceğini açıkladı.

CyberKongz, 27 Temmuz’da Genkai isimli yeni bir NFT koleksiyonunu duyuracak. Bu koleksiyon, Sky Mavis’in popüler kripto oyunu Axie Infinity için kullandığı Ethereum‘un yan zinciri Ronin’de basılan tokenlerden bazılarını içeriyor.

Şirketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Genkai, anime etkili bir sanat koleksiyonu olup CyberKongz markasının yeni sürümüdür.

Bununla birlikte mint’in toplamda 20.000 token arzı bulunuyor ve bu tokenlerin 4.000’i Sky Mavis’in kendi NFT pazarı olan Mavis Market aracılığıyla Ronin’de kullanılabilir olacak.

Son olarak Sky Mavis, her Mystic Axie sahibinin, sahip oldukları her Mystic Axie için bir Genkai NFT’si kazanacağını ifade etti. Mystic Axie, Axie Infinity NFT’sinin daha nadir bir versiyonu olarak karşımıza çıkıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala